Paraşütle atlayan kızına sürpriz doğum günü kutlaması

Tokat'ta düzenlenen Havacılık Festivali'nde Gıj Gıj Tepesi'nden pilot Arif Kemal Buhara ile birlikte yamaç paraşütüyle atlayıp Gaziosmanpaşa Stadyumu'na inen 15 yaşındaki Ebrar Başak Uğur'a burada sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı.

Yayınlanma: 30.05.2016 - 14:17
Abone Ol google-news
<video:542513>

Tokat'ta Türk Hava Kurumu (THK) Şubesi organizesinde Valilik, Belediye, İl Özel İdaresi'nin destekleri kentte 'Havacılık Festivali' düzenlendi. Geçen cuma günü kentte etkili olan sağanak yağış nedeniyle ertelenen festival, havaların düzelmesiyle hafta sonu yapıldı. Bugün yapılan yarışmalar ardından dereceye giren sporcuların madalyaları verilmek üzere tören düzenlendi. Tören öncesi Gıj Gıj Tepesi'nden yamaç paraşütü ile atlayan sporcular stadyuma iniş gerçekleştirdi. Ayrıca yarışmalarda dereceye giren sporcuların ödülleri verildi.

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Türk Hava Kurumu Tokat Şubesi yöneticilerinden 2 çocuk annesi Aysun Özcan, bugün doğum günü olan büyük kızı 15 yaşındaki Ebrar Başak Uğur için sürpriz kutlama düzenledi. Özcan, paraşüt akrobasi pilotu Arif Kemal Buhara'dan kızı ile Gıj Gıj tepesinden yamaç paraşütüyle inmesini istedi. Anne Duygu Özcan, kızının Gıj Gıj Tepesi'nden uçuşu sırasında stat ortasında 'İyi ki doğun güzel kızım' yazılı pankart açıp, pasta hazırladı. Yamaç paraşütü ile sahaya iniş yapan genç kız, açılan pankart sonrası annesine sarılarak teşekkür etti. Anne Aysun Özcan, kızının ilk defa uçuş gerçekleştirdiğini ve bu kutlamanın daha anlamlı olduğunu söyledi. Ebrar Başak Uğur ise yamaç paraşütü ile uçuşun çok güzel olduğunu, doğum günü kutlamasının ise kendisi için sürpriz olduğunu söyledi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler