Baldıza cinsel istismar sanığına 11 yıl hapis

Kayseri'de boşandığı eşinin kız kardeşi M.K.'ya (29) cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Sıddık Şahbazoğlu (38), cinsel istismar, alıkoyma ve özel hayatı gizliğini ihlali suçundan 11 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yayınlanma: 30.05.2016 - 16:33
Abone Ol google-news


Eşi Z.K 'den 3 yıl önce  boşanan ve kısa süre önce cezaevinden çıkan Sıddık Şahbazoğlu, eski eşi, baldızı ve 5 yaşındaki oğlunun yaşadığı eve giderek, çocuğunu görmek istedi. Çocuğuyla bir süre oynayan Şahbazoğlu, daha sonra iddiaya göre çocuğunu teslim etmek için gittiği evde eski eşinin kardeşi M.K.'ya cinsel saldırı da bulundu.  Sonra da şikayet üzerine tutuklanarak, yeniden cezaevine girdi.

1'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davada tutuklu Sıddık Şahbazoğlu ve cinsel istismara uğradığını ileri süren M.K. ile avukatı hazır bulundu.

Şahbazoğlu, mahkeme de yaptığı savunmada, “Suçlamaları kabul etmiyorum. Baldızıma seninle birlikte olmak istiyorum demedim. Çocuğumun velayeti nedeniyle üzerime iftira atıldı” dedi. Eski eniştesi tarafından istismara uğraya M.K. ise, “Sıddık enişte, cezaevinden çıktıktan sonra beni ve ablamı tehdit etti. Çocuğunu görmek istiyordu. Ablamın bilgisi dahilinde çocuğu asansör bindirerek kendisine gönderdim. Bir saat oynattıktan sonra çocuğunu asansörde teslim alırken zorla evime girdi. Mutfakta telefonla konuşurken boynuma sarılarak beni misafir odasına sürükledi. Yeğenim M.Ş.  olayı gördü ve korktu. Boynumdan öpmeye çalıştı. Pencereden kendimi atmak istedim. Elinden kurtulunca kapıyı açıp, 'defol' dedim. Mutfakta telefonla konuşurken de benim habersiz  fotoğrafımı çekmiş. Kendisinden şikayetçiyim” diye konuştu.

Olayın görgü tanığı M.Ş ise , mahkeme heyetinin sorusu üzerine, çok korktuğunu ve teyzesinin haklı olduğu söyledi. 1'inci Ağır Ceza mahkemesi heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık Sıddık Şahbazoğlu, cinsel istismar suçundan 8 yıl, özel hayatı gizliliği ihlali suçundan 2 yıl ve konut dokunulmazlığı ihlali suçundan 1 yıl olmak üzere toplam 11 yıl hapis cezasına  çarptırdı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler