Baykal'dan kaset açıklaması

CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal kaset skandalı ile ilgili sessizliğini bozdu.

Yayınlanma: 26.03.2014 - 11:39
Abone Ol google-news

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın özel görüntülerinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yayınlandığı iddiası gündeme bomba düştü. Bu konda sessizliğini koruyan Baykal, Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarının yayınlanması üzerine "Öncelikle bir durum var.  Bu durumla ilgili konunun muhatabının açıklama yapmasını bekliyorum. Gelen açıklamayı bekleyeceğiz. Gelen açıklamaya göre biz de açıklamamızı yapacağız” dedİ.

ERDOĞAN VE BAYKAL'IN KASET POLEMİĞİ
 
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, yasadışı dinlemeler ve internete sızdırılan ses kayıtları konusunda kendisini ses çıkarmamakla eleştiren Başbakan Erdoğan'a yanıt vermişti.
 
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Başbakan Erdoğan'ın ''Sayın Baykal bütün bu olanlardan sonra hala sen niye bekliyorsun? O kasedi bunlar servis etti'' açıklamasına,  ''Başbakan'ın elindeki delilleri açıklamasını bekliyorum. Ben zaten siyasi duruşumu ayrılırken ifade etmiştim'' sözleri ile yanıt vermiş ve kaset konusunda Gülen Cemaatini suçlamaktan kaçınmıştı. 
 
Meydanlardan sık sık "Kılıçdaroğlu'na da şantaj yapılıyor. Şantajla teslim aldılar" diyen Erdoğan, söz konusu ses kaydında "Kılıçdaroğlu için de çalışma yapılabilir" diyor.


Erdoğan'dan Baykal kaseti açıklaması - VİDEO

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler