Skandal toplantının talimatını Erdoğan verdi

Başbakan Erdoğan'ın ses kısıklığı nedeniyle katılamadığı Konya mitinginde konuşan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, sızdırılan ses kaydındaki skandal toplantının talimatını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiğini söyledi.

Yayınlanma: 28.03.2014 - 13:38
Abone Ol google-news

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ses tellerindeki rahatsızlık nedeniyle katılamadığı Konya mitinginde konuştu. Skandal ses kaydı hakkında konuşan Davutoğlu, toplantının talimatını Erdoğan'ın verdiğini açıkladı.

Ahmet Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

Son dönemde özellikle geçen yıl içinde ortaya konan bazı planları, komploları, şantajları biliyorsunuz. Size soruyorum, bu ilk defa olmuyor. 2002 yılında daha seçimlere girmeden başbakanımızı seçimlerden men ettiler. Düşündüler ki bu hareket durur. Durdu mu... Türkiye Cumhuriyeti devletine başbakan oldu mu? Çünkü hakkın ve halkın rızasını alanlar hiçbir şartta engellenemezler.

Bir aylık tabloya bakın. Bir gün Edirne'de bir gün Van'da, her yerde, her bölgede milyonların katılıdığı mitingler yaptı.

Diyorsunuz ki; "Ne olursa olsun Konya arkanızdadır, kim ne yaparsa yapsın Konya sizi terk etmeyecek..." Konya 30 Mart'ta ses verecek.

Dünyanın her yerine uzanan yardım elimizi en iyi Konyalılar anlar. İşte bundan rahatsız oluyorlar.

Birileri gitti zalim Esad'ın elini sıktı. İşte istiyorlar ki bu kumpasları kuranlar Türkiye'nin kudretli eli zayıflasın istiyorlar. İzin verecek miyiz?

Nasıl bir ihanet içindeler ki Türk hava sahasını korumakla görevli TSK zalim Esad'ın uçağını düşürdükleri zaman neredeyse onun ağzıyla konuştular. Seçim malzemesi dediler. Eğer Suriye bir sözcü gönderseydi anca bu kadar konuşurdu.

"TALİMATI ERDOĞAN VERDİ..."

İğrenç bir kasetle devletin mahremine girmeye çalıştılar. MGK'nin talimatıyla, Başbakan'ımızını talimatıyla yapılan toplantıya müdahale etmeye çalıştılar ama durduramayacaklar. Ne paralel yapı ne piyonlar ne de yurt dışındaki dostları Türkiye'nin yükselişini engelleyemeyecekler.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler