Beni panzere alıp tokat attılar

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde polisin attığı gaz bombası kapsülü ile başından vurulan 10 yaşındaki M. E., tedavi gördüğü hastanede normal servise alındı.

Yayınlanma: 29.03.2014 - 11:23
Abone Ol google-news

Dicle Haber Ajansı’nda yer alan habere göre M.E., gaz kapsülü ile vurulmadan önce polisler tarafından panzere alınarak dövüldüğünü iddia etti.

M. E., şunları anlattı: “Mitingden bir saat sonra polisler beni panzere aldı, bana tokat attılar, daha sonra iterek panzerden dışarı attılar. Orada koşarken başıma isabet eden bir cisimden dolayı yere düştüm, tekrar kalkıp koşmaya başladım.

‘Başı dik yaşam istiyoruz’

Arkadaşlarım beni almaya çalıştı, ancak bu sefer de polis TOMA’yla üzerimize su sıktı, yaklaşık 15 metre suyun etkisiyle yerde sürüklendim. Ondan sonrasını hatırlamıyorum.” M.E.’in amcası Fikri Ezer ise dün sabah Yenişehir Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan gelen iki kişinin kendilerine her türlü maddi manevi zararı karşılamaya hazır oldukarını söylediğini anlattı. Ezer, “O kişiler, ‘Mehmet Ezer’in ailesi olduğunuzu beyan ettiğiniz vakit her türlü ihtiyaçlarınız karşılanacaktır’ dediler. Sosyal devlette yurttaş istemez, devlet verir. Biz açlıktan ölsek de başı dik yaşam istiyoruz. Devletten tek isteğimiz var o da o polisleri ortaya çıkarsın” diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler