20 gündür haber alınamıyor

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde sınava gitmek için çıktığı eve dönmeyen üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Burak Küçük'ten 20 gündür haber alınamıyor.

Yayınlanma: 20.06.2016 - 14:29
Abone Ol google-news

Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu (MYO) İşletme Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencisi Burak Küçük, 1 Haziran'da final sınavı için evden çıktı. Ev arkadaşları Küçük'ten bir daha haber alamayınca durumu ailesine bildirdi. Kütahya'da oturan baba İrfan Küçük, Manavgat'a gelerek emniyet ve jandarmadan yardım istedi. Kayıp üniversitelinin bulunması için çalışma başlatan güvenlik güçleri bugüne kadar herhangi bir sonuç elde edemedi.

Tek çocuğunu bulabilmek için Manavgat'a gelen baba İrfan Küçük, Burak'ın kaybolduğunu bir gün sonra öğrendiklerini söyledi. Tüm kurumlara müracaat ettiklerini ancak bugüne kadar olumlu ya da olumsuz herhangi bir haber alamadıklarını anlatan İrfan Küçük, "Oğlumdan en ufak bir iz, en ufak bir haber yok. Manavgat MYO'nun yanı sıra Açıköğretim Fakültesi'nde de ikinci üniversiteyi okuyordu. Kaybolduğu günün hafta sonunda (4-5 Haziran) açık öğretim sınavları vardı. O sınavlara da girmemiş. Aramadığımız, başvurmadığımız yer kalmadı dersem yalan söylemiş olmam. Neredesin oğlum Burak?" dedi.

Son 20 günün kendileri için kabus gibi geçtiğini kaydeden İrfan Küçük, "Hem ben, hem annesi perişan olduk. Yediğimiz yemek, yemek değil, içtiğimiz su, su değil. Hayatımız adeta zehir oldu. En ufak bir bilgi gelir, telefonumuz çalar da duyamayız korkusuyla uyuyamıyoruz. Sanki yer yarıldı da içine girdi. Kimse bilmiyor. Sağ olsun vatandaşlarımız bizi arıyor ama çoğu asılsız ya da benzetme çıkıyor" diye konuştu.

Amca Kazım Küçük de Burak Küçük'ün sigara dışında kötü alışkanlığı olmadığını vurgularken, aniden ortadan kaybolmasına anlam veremediklerini belirtti. Burak'ın aldığı burslar ve ailesinden gelenlerle maddi sorun yaşamadığına işaret eden Kazım Küçük, şöyle dedi:

"Maddi olarak bir sıkıntısı olsaydı ben bilirdim. Bana gelir, söylerdi. Ayrıca teyzesi de burada, Manavgat'ta hemşire olarak çalışıyor. Ona söylerdi. Burak Manavgat'ta kalarak çalışmak istiyordu. Hatta bir restorana iş başvurusu yapmış ve başvurusu kabul edilmiş. Evraklarını hazırlayıp vermişti. Kaybolmasaydı bir- iki gün içinde işe başlayacaktı."
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler