Yeniçağ Yazarı Türk: Devlet Bahçeli'yi sattım

Meral Akşener'i destekleyen Yeniçağ yazarı İsmail Türk'ten canlı yayında çarpıcı açıklamalar geldi. Türk, Devlet Bahçeli'yi "sattığını" söyleyerek, "Sattım Bahçeli'yi ne olacak. Ben Türk milletinin menfaati için seni de satarım, babamı da satarım, oğlumu da satarım" dedi.

Yayınlanma: 20.06.2016 - 21:52
Abone Ol google-news

<video:554548>

KRT televizyonunda Çağlar Cilara'nın konuğu olan İsmail Türk, artık MHP'yi divan başkanlığına seçilen Musavat Dervişoğlu'nun yönettiğini belirtti. Türk'ün Bahçeli'yle ilgili sözleri dikkat çekti.

Türk'ün sözleri şu şekilde:

'MHP'NİN GENEL BAŞKANI MUSAVAT DERVİŞOĞLU'DUR'

"Artık MHP'yi Divan Başkanı Musavat Dervişoğlu Temmuz'un 10'una kadar yönetecektir. Bir manada da artık MHP'nin Genel Başkanı şuanda sayın Musavat Dervişoğlu'dur, hukuken böyle"

'SATTIM BAHÇELİ'Yİ EVET'

 Eskiden kabadayı aleminde olurdu, biz adamı satmayız diye, Türkiye'nin menfaatlerini buralara indirmek, Türk milletinin geleceğini buralara indirmek cahilliktir. Sattım Bahçeli'yi evet. Bozuk para gibi harcarım Türkiye için. Rahmetli babam, 'senin baban ben miyim Türkeş mi' dedi, dedim 'benim babam Türkiye.' Eyvallah dedim gittim 11 sene sonra cezaevinden çıktım. Sattım Bahçeli'yi ne olacak. Ben Türk milletinin menfaati için seni de satarım, babamı da satarım, oğlumu da satarım. Adam Çanakkale'ye gidip şehit oldu, babasını satmasa şehit olur muydu?"


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler