Kayseri'de imamı açığa aldıran inanılmaz olay

Kayseri'nin Hacılar İlçesi'nde bir camide imam olarak görev yapan 39 yaşındaki F.M., önceki gün sahurda rahatsızlanınca ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. İddiaya göre burada yapılan cerrahi müdahale ile makatından salatalık parçası çıkarılan imam F.M.'yi açığa alan müftülük soruşturma başlattı.

Yayınlanma: 24.06.2016 - 15:13
Abone Ol google-news

Kayseri'de şaşkınlığa yol açan olay, 22 Haziran'ı 23 Haziran'a bağlayan gece saat 03.35 sıralarında 112'yi arayan Hacılar İlçesi'nde görevli imam F.M.'nin, ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmesiyle ortaya çıktı. Şiddetli karın ağrısı ve makatında kanama şikayetiyle acil servise alınan imam F.M.'ye yapılan tetkikler sonucu cerrahi müdahalede bulunuldu.

MAKATINDAN SALATALIK PARÇASI ÇIKTI

İddiaya göre imam F.M.'nin tedavisinde makatından salatalık parçası çıkarıldı. Hastane kayıtlarına, 'Anüste ve rektumda kanama ile makatta yabancı cisim' tanısıyla geçen cerrahi olay sonrası imam dün taburcu edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI, AÇIĞA ALINDI

Konu yerel basında yer alınca Kayseri Müftülüğü hakkında soruşturma başlattığı imam F.M.'yi açığa aldı. Müftülük yetkilileri soruşturmanın hem kendileri, hem de Kaymakamlık tarafından yürütüldüğünü belirtti. Bu arada imam F.M.'nin devlet büyükleri, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İmam Hatip okullarına ait paylaşım ve fotoğrafların yer aldığı sosyal medya hesabını, bu gelişmeler üzerine kapattığı görüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler