Artvin'de kadınlar Cengiz'in afişlerini indirdi

Artvin’de, Kafkasör Yaylası ve Cerattepe mevkiindeki madencilik faaliyetleri için maden şirketinin belediye reklam panolarına asılan, ‘Artvin halkı milli değerlerine sahip çıkıyor’ yazılı afişler, çoğunluğunu kadınların oluşturduğu yaklaşık 20 kişilik grup tarafından söküldü.

Yayınlanma: 24.06.2016 - 15:17
Abone Ol google-news


Cerattepe’deki madencilik faaliyeti için ihaleyi alan Cengiz Holding’e bağlı Eti Bakır A.Ş., kentteki iki noktada belediyeye ait reklam panolarına, ‘Artvin halkı milli değerlerine sahip çıkıyor’ yazılı afişler astı.

Artvinlilerin daha önce iki kez söktüğü afişlerin yeniden asılması üzerine bir araya gelen çoğunluğu kadın 20 kişilik grup, Çayağzı Mahallesi ve AVM kavşağındaki reklam panolarına asılı afişleri söktü.

Bu sırada, iddiaya göre kendisini polis olarak tanıtan ve kadınları, "Yanlış yoldasınız" diye uyararak cep telefonu ile kayda almaya çalışan kimliği belirsiz bir kadın gerginliğe yol açtı. Gruptakilerin üzerine yürüdüğü ve tartıştığı kadın, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından uzaklaştırılarak bir otele sokuldu. Polisin ikna ederek dağılmalarını sağladığı grup polis merkezine giderek, görüntüleri çeken kadından şikayetçi oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler