Lice ve Dağlıca’da 3 şehit

Hakkari'deki Dağlıca'da üs bölgesine, terör örgütü PKK'liler tarafından düzenlenen saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Yayınlanma: 26.06.2016 - 23:15
Abone Ol google-news

Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında yürütülen operasyonlar sırasında PKK’lilerle çıkan çatışmada dün sabah 34 yaşındaki Astsubay Şükrü Ceylan ile 28 yaşındaki uzman çavuş Emrah Aytemiz şehit oldu. Hakkâri Dağlıca’daki üs bölgesine, dün akşam saatlerinde PKK’liler tarafından düzenlenen saldırıda 1 asker şehit oldu.

Ağrı Doğubeyazıt’tan Diyarbakır’ın Lice ilçesine bir hafta önce geçici görevle giden 8 yıllık Astsubay Şükrü Ceylan’ın acı haberi, Kırıkkale’deki baba evine ulaştı. Şehidin babası Muhittin Ceylan, sağlık ekipleri tarafından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırılıp tedavi edildikten sonra, “Vatan sağolsun. Oğlumu öldürenlerin Allah belalarını versin” dedi. Şehidin, eşi Büşra Ceylan’ı 3 yaşındaki oğlu Yavuz ile birlikte “Siz Kırıkkale’ye gidin, ben de Allah izin verirse bayramda gelirim” diyerek babasının evine gönderdiği belirtildi.

Uzman çavuş Emrah Aytemiz’in memleketi Rize’nin Fındıklı ilçesinde yaşayan annesi Filiz Aytemiz ve babası Hüseyin Aytemiz gözyaşlarına boğuldu. Özdeyiş Akbal ile nişanlanan Emrah Aytemiz, 27 Temmuz’da evlenmek için hazırlık yapıyordu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler