Diyarbakır'dan art arda acı haberler: 3 şehit

Diyarbakır'dan bugün art arda şehit haberleri geldi. Dicle'de bir polis, Lice ve Bismil'de ise birer asker yaşamını yitirerek şehit oldu.

Yayınlanma: 28.06.2016 - 21:59
Abone Ol google-news

Sabah saatlerinde Dicle ilçesinde polis aracı geçişi sırasında patlama yaşandı. Bir polis memuru tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olurken, 1 polis memuru ile 6 sivil yurttaş yaralandı.

Diyarbakır'ın Dicle İlçesi girişinde polis zırhlı aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada, 2'si polis 3'ü sivil 5 kişi yaralandı. PKK'lilerin düzenlediği bombalı saldırıda ağır yaralanan polis memurlarından biri kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

LİCE'DE 1 ASKER ŞEHİT

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lilerin roketatarla yaptığı saldırıda bir asker şehit olurken, üç asker de yaralandı.

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'liler bu akşam saatlerinde güvenlik güçlerine roketatarlı saldırı düzenledi. Lice'nin Dibek Köyü kesiminde düzenlenen roketatarlı saldırıda bir asker şehit olurken, üç asker de yaralandı

Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle PKK'lilerle çatışma çıktı. Çatışmanın sürdüğü bölgeye takviye birlikler sevk edildi. Yaralı askerler bölgeden alınarak helikopterle Diyarbakır Asker Hastanesi'ne götürüldüğü öğrenildi.


BİSMİL'DE DE 1 ASKER ŞEHİT OLDU

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde bir uzman çavuş PKK'lilerin saldırısı sonucu şehit düştü.

Alınan bilgiye göre, Diyarbakır-Batman karayolunun 5. kilometresindeki Başakşehir Konutlarında oturan bir uzman çavuşa, iftar için evine girmek üzereyken PKK'lilerce silahlı saldırıda bulunuldu.

Olay yerinde şehit olan uzman çavuşun cenazesi Bismil Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaçan PKK'lilerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler