Saat 06.15 Gökçek: Hile yapan şerefsizdir

AKP Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Melih Gökçek düzenlediği basın toplantısında "Karşımızda 3'lü ittifak vardı. MHP'liler, paralel yapı, yurdışındaki baronlar. Geçen seçimlere göre Ben 6 buçuk puan oyumu yükselttim. Yedi düvelde birleşse Türkiye'de başbakana gücü yetmeyecek" dedi.

Yayınlanma: 31.03.2014 - 06:15
Abone Ol google-news

AKP Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Melih Gökçek gece  boyunca pek ortaya çıkmadı. Sabah 06.15'de basın toplantısı düzenledi, hile iddialarına karşı," Hileyi yapan varsa sandıkta yapmıştır zaten. Onu yapan da şerefsizdir. " dedi.

Gökçek şunları söyledi:

"Değerli arkadaş televizyon televizyon gezip seçimi aldıklarını söylediler. Netice itibari ile bütün tutanakları topladık ve değerlendirmemizi yaptık. İnsanları sokağa dökmek için sevinç gösterileri yaptılar. Aradaki fark cüzzi değil. Ben bütün Ankaralılara teşekkür ediyorum. Bütün Ankaralılara teşekkür ediyorum" dedi.

Allah’a hamdolsun neticeyi aldık. Televizyon televizyon gezip seçimi aldığını iddia etti CHP adayı. Şu anda da netice itibarıyla bütün tutanakları topladık ve neticeyi aldık.

Beni geride gösteren ajans da şu anda beni 2,5 puan önde göstermiş. Bundaki amaçları vatandaşı sokağa dökmekti. Bütün Ankaralılara teşekkür ediyorum. Karşımızda beşli altılı ittifak vardı.

Bu seçimde de zayıf halka olarak Ankara’yı seçtiler ama başarılı olamadılar. Ben de oyumu artırarak seçimi kazandım. Yedi düvel de birleşse Türkiye’ye Başbakan’a gücü yetmeyecektir. İki gün üç gün Türkiye’yi hile yapıldı diye çalkalayacaktır. Hileyi kimin yaptığı bilinen bir gerçektir. Hile nasıl yapılacak. Hileyi yapan varsa sandıkta yapmıştır zaten. Onu yapan da şerefsizdir. AKP buna tenezzül etmez."

<video:55939>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler