Beşiktaş'ta hareketli dakikalar... Polise ateş açıldı

Beşiktaş'ta bir markete hırsızlık için girdikten sonra içerde bulunan işyeri sahibi tarafından fark edilince kaçmaya çalışan şüpheliler, polis ekibiyle çarpışarak kaza yaptı. Yine de kaçmaya çalışan şüphelilerden biri ayağından vurularak durduruldu. Araçta bulunan 4 Şüpheli gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.Kaza sırasında 4 polis memurunun da hafif şekilde yaralandığı belirtildi.

Yayınlanma: 30.06.2016 - 09:16
Abone Ol google-news


Ulus, Adnan Saygun Caddesi, Hakkı Şehit Han sokak üzerinde bir markette yaşanan olay bu sabah saat 05.45.'de meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre markete hırsızlık için giren şüpheliler bu sırada içerde uyuyan işyeri sahibi O.B. ile karşılaştı. O.B.'ye doğru ateş açan şüpheliler geldikleri otomobile binerek kaçmaya çalıştı. Bu sırada 155 polis imdat telefonunu arayan O.B.'nin şüphelilerin kaçtığı aracın plakasını bildirmesi üzerine müthiş bir takip başladı. Dakikalarca süren kovalamacanın ardından şüpheliler kıstırıldıkları sokakta polis otomobiline çarparak kaçmaya çalıştı. Ancak kaza sonucu hareketsiz kalan otomobili kullanan E.S. ve arka koltukta oturan S.K. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Beşiktaş'taki hırsızlık anı kamerada - VİDEO

<video:560375>

ŞÜPHELİLERDEN BİRİ "DUR" İHTARINA UYMAYINCA YAKALANDI
Otomobilin arka koltuğunda oturan ve silahlı oldukları tespit edilen iki kişi ise yaya olarak kaçmayı sürdürdü. Kısa bir kovalamacanın ardından polisin "Dur" ihtarına uymayan şüpheli H.İ.K isimli kişi ayağından vurularak yakalandı. Bu sırada yanında kaçmaya çalışan C.A. ise teslim oldu.

ÇALINTI OTOMOBİLİN RENGİNİ DEĞİŞTİRİP SAHTE PLAKA TAKMIŞLAR
Polis kaza yapan araçta yaptığı incelemede otomobilin çalıntı olduğunu tespit etti. Orjinali beyaz renkte olan otomobilin siyah renge boyandığı ve üzerine sahte plaka takıldığı tespit edildi. Şüphelilerle birlikte bir adet tabanca ele geçirildi. Araçta yapılan aramada ise bir adet demir kesme makası, eldivenler ve marketten çalınan sigara paketleri ele geçirildi.
Yakalanan şüphelilerin daha önceden hırsızlık suçundan polise geliş kayıtları olduğu tespit edilirken sorgularının devam ettiği öğrenildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler