Bodrum'da polisten 'Nazlı Ilıcak' operasyonu

GÜVENLİK güçleri darbe girişimi ardından hakkında yakalama kararı çıkartılan ve mobese kameraları görüntülerinden Bodrum'da olduğu belirlenen gazeteci Nazlı Ilıcak'ın bulunması için yazlığı ve akrabasının evi de olmak üzere gitmesi olası yerlerde arama yapılıyor.

Yayınlanma: 25.07.2016 - 11:36
Abone Ol google-news
<video:573843>

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 15 Temmuz'da gerçekleştirilen darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan gazeteci Nazlı Ilıcak'ın Bodrum'daki yazlığında arama yapıldı.

Ilıcak'ın, bugün saat 05.00'te, Bodrum'a giriş yaptığının mobese kameralarınca tespit edildiği belirtildi. Görevlilerin evine gittiği Ilıcak burada bulunamadı. Bahçevanının, Ilıcak'ın evine gelmediğini söylediği belirtildi.

MEDYAYA OPERASYON: NAZLI ILICAK VE 41 GAZETECİ İÇİN GÖZALTI KARARI

AKRABASININ EVİNE DE BASKIN

Ayrıca Ilıcak'ın yakalanması için başlatılan çalışmalar kapsamında, Gündoğan Mahallesi'nde oturan akrabası işadamı S.I.'nın evini de kontrol edilip arandığı bildirildi. Bunun yanında yaz aylarında tatil yaptığı teknede de arama yapıldığı ancak Ilıcak'ın şu ana kadar bulunamadığı belirtildi.

SAHİL GÜVENLİK TEKNELERİ ARIYOR

Sahil Güvenlik ekiplerinin Güvercinlik ve Göltürkbükü koylarındaki teknelerde, jandarma ve polis ekiplerinin de bulunabileceği ev ve tatil sitelerinde aramalarını sürdürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler