Uğur Soğutma'da polis araması

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde, darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Mehmet Takmaklı ile kardeşi Ali Takmaklı'nın sahibi olduğu Uğur Soğutma firmasında polis arama yaptı.

Yayınlanma: 26.07.2016 - 12:33
Abone Ol google-news

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişimi sonrasında yürütülen soruşturma kapsamında işadamı Mehmet Takmaklı ve kardeşi Ali Takmaklı'nın, Altıntaş Mahallesi'ndeki evlerine dün saat 07.00 sıralarında operasyon düzenlendi. Evlerde arama da yapan polis, bazı evrak ve dokümana el koyarken, iki kardeş gözaltına alınıp, Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

HASTANEYE KALDIRILDILAR
Gözaltına alınan iki kardeşten polisteki işlemleri sırasında sol kolunda uyuşma şikayeti olması nedeniyle kalp krizi geçirdiğinden şüphelenilen Mehmet Takmaklı ile geçen hafta prostat ameliyatı olduğu için sondayla gezdiği öğrenilen Ali Takmaklı saat 23.00 sıralarında hastaneye kaldırıldı. İki kardeş yaklaşık 5 saat süren tedavi ve gerekli kontrollerinin ardından tekrar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Öte yandan, polis bugün sabah saatlerinde Takmaklı kardeşlerin sahibi olduğu Aydın-İzmir Karayolu üzerindeki Uğur Soğutma firmasının idari bölümünde de arama çalışması başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler