Siirt'ten acı haber: 3 şehit

Siirt'te PKK'liler askeri aracın geçişi sırasında karayoluna tuzakladıkları patlayıcı uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Şiddetli patlamada 3 asker şehit oldu. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Yayınlanma: 27.07.2016 - 22:31
Abone Ol google-news

Edinilen bilgiye göre Siirt-Erul İlçesi karayolunun 10'uncu kilometresindeki Çöplük mevkiinde PKK'liler, karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Şiddetli patlamada araçta bulunan askerlerden yaralananlar olduğu bildirildi. Ardından ateş açan PKK'lilere askerlerin karşılık vermesiyle çatışma yaşandı. Yaralılar için de bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

TUGAY'DAN TAKVİYE

Patlayıcı tuzağın ardından PKK'liler ile askerler arasında çatışmanın yaşandığı bölgeye Siirt 3'üncü Komando Tugayı'ndan Kopra tipi helikopterler havadan müdahale için hareket ederken, karadan da askerler sevk edildi. Çatışmanın devam ettiği belirtildi.

SİİRT'TEN ACI HABER

Siirt'te PKK'lilerin askeri aracın geçişi sırasında karayoluna tuzakladıkları patlayıcı uzaktan kumanda ile infilak ettirmesi sonucu 3 asker şehit oldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler