150 liralık borç için kardeşini öldürdü

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde 45 yaşındaki Ali B., 150 liralık borç yüzünden kavga ettiği ağabeyi 60 yaşındaki Cemali B. tarafından göğsünden bıçaklanarak öldürüldü.

Yayınlanma: 05.04.2014 - 13:54
Abone Ol google-news

Olay, dün gece, İspat Cami Mahallesi Maydanoz Sokak'ta meydana geldi. Pazarcı Cemali B., aynı bahçedeki diğer evde oturan kardeşi Ali B.'ye bir süre önce borç verdiği 150 lirasını istedi. Bunun üzerine iki kardeş arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Ali B. kavga sırasında ağabeyine kafa atarak onu yüzünden yaraladı. Öfkelenen Cemali B. de yanında taşıdığı bıçakla kardeşini göğsünün sol kısmından yaraladı.

 

Eşi bıçağı yıkayıp sakladı

Ali B. kanlar içinde yere yığılırken, paniğe kapılan Cemali B. eve girerek olayı 54 yaşındaki eşi Necla B.'ye anlattı. Cemali B. üzerindeki elbiseleri değiştirirken, eşi ise bıçağı lavaboda yıkadı ve çamaşır makinesinin altına sakladı. Daha sonra 112 Acil Servis'i arayan Necla B., kayınbiraderi Ali B.'nin bahçede düşerek yaralandığını söyledi.

Olay yerine gelen ambulansla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ali B.'nin göğsünden bıçaklandığının ortaya çıkmasının ardından sağlık ekipleri polise bilgi verdi. Bu sırada Ali B. yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Ali B.’nin yaşadığı evde ve bahçede incelemelerde bulundu.

 

Çelişkili ifadeler

Çelişkili ifadeler veren Necla B. ile Cemali B., polis sorgusunda cinayeti itiraf etti. Gözaltına alınarak Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Necla B., paniğe kapıldığını ve eşinin elinden bıçağı alarak lavaboda yıkadığını, daha sonra çamaşır makinesinin altına sakladığını söyledi. Cemali B. ise 150 liralık borcunu istediği kardeşiyle tartıştıklarını, kendisine vurduğu için çok sinirlenip onu bıçakladığını anlattı.

Hastanede can veren Ali B.’nin cesedi, savcılık ve polis incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler