Pamir'in cenazesini tek başına sırtladı

Kaybolduktan 30 saat sonra cansız bedeni komşu villanın havuzunda bulunan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'in cenazesi son kez Zekeriyaköy'deki evine getirildi.

Yayınlanma: 06.04.2014 - 16:54
Abone Ol google-news

 Acılı baba Serdar Dikdik, oğlunun tabutunu tek başına taşıyarak evlerine götürdü.

Pamir'in cenazesi son kez evine getirildi - VİDEO



Pamir'in cenazesi Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda bulunan gasilhaneye getirildi. Pamir'in burada işlemleri yapılırken, baba Serdar Dikdik burada uzun süre gözyaşı döktü. İşlemleri tamamlanan cenaze, daha sonra baba ve yakınları tarafından alınarak, son kez evine Zekeriyaköy'deki evine getirildi.  Cenaze aracından inen baba Serdar Dikdik, oğlunun tabutunu tek başına taşıyarak evlerine götürdü. Baba Dikdik, yine evden cenaze aracına kadar oğlunun tabutunu tek başına taşıdı. Pamir'in cenazesi daha sonra Zekeriyaköy Merkez Camii'ne getirildi. Pamir, ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Pamir'in annesi konuştu - VİDEO

Pamir'in annesi konuştu

Kaybolduktan 30 saat sonra cansız bedeni komşu villanın havuzunda bulunan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'in cenazesi Zekeriyaköy'deki Merkez Camii'ne getirildi. Burada gazetecilerin soruları üzerine anne Süverce Dikdik, ''Başından beri sağolun. Bütün dualara. Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşımlar olmuş. Bizim tabii ki haberimiz yok. Ama binlerce insan katılmış. Herkesten Allah razı olsun. Dualarınız için. Teşekkür etmemiz gerektiğini düşündük. Başka diyecek bir şey yok. Hepiniz bizim çocuğumuz gibi gördünüz. Allah herkesten razı olsun'' dedi.



Pamir'den geriye bu görüntüler kaldı - VİDEO


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler