Tiyatrocu babadan ‘cadı’ oğluna not: Güzel günler göreceğiz çocuğum

Kanun Hükmünde Kararname ile 6’sı kadrolu 26 sanatçı İBB Şehir Tiyatroları tarafından açığa alınmıştı. Oyunculardan Arda Aydın’ın babası, ünlü tiyatrocu Sezai Aydın yaşanan duruma tepki gösterdi.

Yayınlanma: 06.08.2016 - 06:30
Abone Ol google-news

Aydın “Oğlum tarafından kandırıldım, meğer o da bir ‘Cadı’imiş” ifadelerini kullandı. Tiyatrocu Sezai Aydın konuya ilişkin sosyal medyada dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Usta oyuncu Sezai Aydın, sosyal medya hesabından oğlunu şu sözlerle savundu:

“Doğduğu günden beri tanıdığım çocuğumu hiç tanımadığımı her yerde olduğu gibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tiyatroları’nda da başlatılan ‘Cadı Avı’ sayesinde öğrendim. Oysa ben 3 çocuğumu da CHP’nin 6 oku ve Atam’ın ilkeleri doğrultusunda vatanını seven, demokrasiden yana, çirkin yüzüyle tanıdığım siyasetten uzak, zor durumda olanlara yardımı esirgemeyen, hayvanlara karşı sevgi dolu birer birey olmayı öğretip öyle yetiştirdim. Buna rağmen Arda yoldan çıkmış ve hatta güzel bir evlilik yapmışken maalesef devam etmemişti...

Ama şimdi olanlarla gelinimin de bir ‘Cadı’ olduğunu görmüş oldum. Evlilik devam etseydi yanımda iki ‘Cadı’ olacaktı. Bu darbe bana doğruyu gösterirken yakın arkadaşlarım Ragıp, Kemal, Mahperi ve Sevinç’in de beni kandırdıklarını gördüm. Başkalarına göre ‘Cadı’ olan bu insanları ben çok seviyor, onları tanıdığım için gurur duyuyorum. Arda ya not... ‘güzel günler göreceğiz çocuğum.’”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler