AKP yandaşı yayın yönetmeni: Evinizde laik olun yoksa bedelini ağır ödersiniz

AKP yandaşı Diriliş Postası Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erem Şentürk, 'laiklik' vurgusu yapanları tehdit etti. Şentürk'ün geçmişte Fethullah Gülen için attığı bir tweet ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yayınlanma: 17.08.2016 - 14:53
Abone Ol google-news

AKP'ye yakın Diriliş Postası gazetesinin genel yayın yönetmeni Erem Şentürk, Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki bir grup askerin 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulunmasının ardından "laiklik" vurgusu yapanları açık açık tehdit etti.

Twitter hesabından "15 Temmuzdan sonra artık mecburen Laik olacağız diye dayatan kesimlere açık uyarı. Geçti o günler. Bedelini ağır ödersiniz. Evinizde laik olun" diye yazan Şentürk, "Laikçiler uzlaşma adı altında taviz dayatırlar ve onlara benzemeyen herkesi idam ederler. Her yerde azınlıktadırlar ve hep diktadırlar" ifadelerini kullandı.

ATTIĞI GÜLEN TWEETİ SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Şentürk'ün 3 yıl önce attığı bir tweet ise sosyal medyada gündem oldu. AKP ile Gülen cemaatinin arasının bozulmasının ardından eski bir tweeti gündeme gelen Şentürk, Kasım 2013'te "Hoca Efendiyi, Cemaati hedef alan kasıtlı tag ler var. Müslümanlar dikkatli olun. Özellikle hizmetten olmayıp saçmalayanları hemen spam" şeklinde bir tweet atmış.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler