İnternette açık açık fuhuş ilanı!

Günlük kiralık ev sektörünün başı fuhuşla dertte. Emniyet Genel Müdürlüğü, hazırladığı günlük kiralık ev raporunda 1+1 rezidans ve stüdyo tarzı evlerin fuhuş ve suç örgütlerince yaygın olarak kullanıldığına dikkat çekti.

Yayınlanma: 04.11.2013 - 08:09
Abone Ol google-news

İstanbul polisi rapor üzerine harekete geçerek Beylikdüzü, Avcılar ve Ataşehir gibi ilçelerdeki evleri takibe aldı. Teknik takibe takılan terör ve suç örgütlerinin de zaman zaman bu evleri kullandığı belirlendi. Ekipler bu tür evlerle ilgili komşu ve site sakinlerinden gelen ihbarları da değerlendiriyor.

İNTERNETTE EROTİK SÖZLER


Sitelerde de çeşitli ilanlar dikkat çekiyor. Hatta bazıları niyetlerini açık açık ilan edip erotik metinler yayınladı. Örneğin ‘En güzel aşklar günlük evlerde başlar’ başlıklı ilanda “Avcılar’da yaşayanlar ihtiyaçları için günlük kiralık ev hizmetimizden faydalanabilir. Akşam'ın haberine göre; 3 saatliğine de uygun fiyata günlük kiralık daireler bulabilir, heyecanlı saatler yaşayabilirsiniz. Güzel ve temiz bir yatak odası, tertemiz ve yumuşacık havlular, kısa adıyla Avcılar’da günlük kiralık daireler veee...” deniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler