TREDAŞ, elektrik kesintisine karşı uyardı

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), enerji aldığı Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından yapılacak çalışmalardan dolayı elektrik kesintilerine karşı vatandaşları uyardı.

Yayınlanma: 25.08.2016 - 17:39
Abone Ol google-news

Açıklamada, "TREDAŞ Tekirdağ İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanında, TEİAŞ’ın Tekirdağ Trafo Merkezi’nde yapacağı çalışma nedeniyle, 28.08.2016 Pazar günü 07.00-13.00 saatleri arasında 6 saat süre ile, Tekirdağ Şehir Merkezi-Altınova-Çınarlı-100.Yıl-Aydoğdu-Turgut-Gündoğdu-Karadeniz-Zafer-Hürriyet-Değirmenaltı-Dereağzı mahallelerinin tamamı-Kumbağ-Barbaros-Banarlı-Karacakılavuz mahalleleri-Mahramlı köyler grubu, İnecik köyler grubu-Ortaca köyler grubu-Naip köyler grubu ile Tekirdağ Devlet Hastahanesi 1 ve 2'nci Kısımlar-Araştırma Hastahanesi-Star Medica Hastahanesi-Avrupa Göz Hastahanesi-Tekirdağ Un Sanayi-Slingsan-Doruk Marmara Un-Kolleksiyon Mobilya-Tekira AVM-Mey İçki Fabrikası ile Dumansız Sanayi Bölgesindeki Fabrikalar ve Muratlı Yolu Üzeri F Tipi Cezaevi-Beşiktepe Askeriye-Namık Kemal Ünüversitesi ve Hastanesi’nde enerji kesintisi yapılacaktır" denildi. 

Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için ALO 186 Çağrı Merkezi’ne başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler