25 aylık Deniz'den sevindirici haber

Ailesi ile birlikte yaylada kaldıkları çadırın önünde oynarken kaybolan 25 aylık Deniz, 17 saat sonra bir ağaca yaslanmış ağlarken bulundu.

Yayınlanma: 27.08.2016 - 08:13
Abone Ol google-news

Ailesi ile birlikte yaylada kaldıkları çadırın önünde oynarken kaybolan 25 aylık Deniz Yazıcı’nın bulunması için dün gece ara verilen arama çalışmalarına sabahın erken saatlerinde yeniden başlandı. Dağlık ve ağaçlık arazide AFAD, Jandarma, Ulusal Medikal Arama Kurtarma (UMKE) ekipleri ve köylüler tarafından yapılan aramalar sonucu Deniz Yazıcı kaybolduktan 17 saat sonra bir ağaca yaslanmış ağlarken bulundu.

Kaybolduğu yerden 5 kilometre uzaklıkta bulunan küçük çocuk, ambulansla Karaman Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

SAĞLIK DURUMU İYİ
Dün saat 14.00 sıralarında kaybolan ve 17 saat sonra bulunan küçük Deniz’in sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Fatih Duran, şöyle dedi:

"Yaklaşık 16 saat dışarıda kalmış. Kaybolduğu süre içerisinde vücudunda sıvı kaybı oluşmuş. Hayati bir tehlikesi yok. Tahlil sonuçlarına göre hastamızı takip edeceğiz. 24 saat gözlem altında tuttuktan sonra taburcu ederiz."

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler