Kurban pazarında dehşet: 3 ölü

İZMİR'in Karabağlar İlçesi'ndeki kurbanlık satış yerinde aralarında husumet bulunan Sivaslı iki aile fertleri arasında silahlı kavga çıktı, 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Yayınlanma: 29.08.2016 - 08:52
Abone Ol google-news

İzmir'in Karabağlar İlçesi'ndeki kurbanlık satış yerinde 3 kişinin öldüğü silahlı kavgada gözaltına alınan sanıkların ifadelerinden, iki aile arasındaki husumetin 6 ay öncesine dayandığını ortaya çıkardı. Sivas'ın Yıldızeli İlçesi Güneykaya Beldesi'nde hayvancılık yapan ve 6 ay önce saman taşınması sırasında yol kapatma yüzünden kavga eden iki aile fertleri, kurbanlık satışı için geldikleri İzmir'deki hayvan pazarında tekrar karşılaşınca kavgaya tutuştu.

Silahla vurulan Neşat Sorhun, Enver Sorhun ve Nurbay Sorhun'un öldüğü olayla ilgili gözaltına alınan Mehmet Göktaş, Osman Göktaş ve Hüseyin Göktaş'ın emniyette sorgusu devam ediyor.

Şüphelilerden Mehmet Göktaş'ın, tabancayı kendisinin kullandığını söylediği öğrenildi. Mehmet Göktaş'ın, iki hafta önce İstanbul Sarayburnu'nda kuru yük gemisiyle çarpışıp alabora olan Sahil Güvenlik botunda şehit olan askerlerden er Sinan Göktaş'ın amcası olduğu belirtildi.

Kurbanlık hayvan satışı için geldikleri İzmir'de kavgada yaşamını yitiren Neşat Sorhun, Enver Sorhun ve Nurbay Sorhun'un cenazeleri Adli Tıp Kurumu'nda otopsinin ardından Sivas'ın Yıldızeli İlçesi'ne gönderilecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler