Korkulan oldu... Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde 'özçekim' kazası: 1 ölü, 3 yaralı

Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinde 'özçekim' yapanlar kazaya neden oldu. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ilk trafik kazasında 2 TIR çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 30.08.2016 - 09:44
Abone Ol google-news

<video:592764>

Köprüdeki ince işleri yapan işçilerin şahit olduğu kaza iddiaya göre selfie yüzünden yaşandı. Bir TIR sürücüsü Asya'dan Avrupa'ya geçişte köprünün orta yerinde, en sağ şeritte aracını durdurdu. TIR sürücüsü ve oğlu, araçlarından inip fotoğraf çekmek için orta bariyere çıktı.

ARKADAN GELEN KAMYON ÇARPTI. SÜRÜCÜ KENDİ TIR'IYLA BARİYERLER ARASINDA SIKIŞTI

Bu sırada arkadan gelen bir kamyon TIR'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle fotoğraf çektiren TIR sürücüsü zemine düştü. Bariyerle aracının arasına sıkıştı. Ağır yaralı olarak hasteneye kaldırılan TIR sürücüsü hayatını kaybetti.

3 KİŞİ DE YARALANDI

Kazada sürücünün oğlunun da aralarında bulunduğu 3 kişi yaralandı.

YOĞUNLUK YAŞANDI

Bu arada Asya-Avrupa geçişi durdu. TIR'da taşınan defter ve kitaplar köprüye dağıldı. Polis ekipleri vinç yardımıyla kaza yapan araçları kaldırmaya çalışırken diğer yandan da trafiği kontrollü şekilde akışını sağladı.

ARAÇLAR KALDIRILDI, TRAFİK NORMALE DÖNDÜ

Kaza nedeniyle köprünün diğer istikametinde de trafik yoğunluğu yaşandı. Yaklaşık 2 saatlik bir çabanın sonunda araçlar olay yerinden kaldırıldı ve trafik normale döndü.

KÖPRÜDE SELFİE ÇILGINLIĞI DEVAM EDİYOR

Kazaya neden olmasına rağmen Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde selfie çılgınlığı devam etti. Köprüde kaza enkazı kaldırma çalışmaları sürerken selfie çekimleri köprü ortasından köprü çıkışlarına kaydı. Vatandaşlar fotoğraf çekmeye devam etti. Bu arada kaza nedeniyle yola saçılan yağın tehlike oluşturmaması için görevliler enkazı kaldırdıktan sonra yola kireç döktü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler