Keşan'da silahlı saldırı:2 yaralı

Edirne’nin Keşan İlçesi’nde 2 aracın takip ettiği ve bir sokakta sıkıştırdığı araçta bulunan 2 kişi, otomatik silah ve tabancayla açılan ateş sonucu yaralandı.

Yayınlanma: 06.09.2016 - 17:33
Abone Ol google-news

Olay, saat 15.00 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi Çapraz Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz kişilerin bulunduğu 2 araç, takip ettikleri inşaat malzemeleri satan 40 yaşındaki L.O. yönetimindeki 34 FBY 70 plakalı hafif ticari aracı Cumhuriyet Mahallesi Çapraz Sokak’ta sıkıştırdı. Araçlardan inen ve üzerlerinde çelik yelek olduğu öne sürülen kimliği belirsiz kişilerce, 34 FBY 70 plakalı araca otomatik silah ve tabancalarla ateş açıldı.

Saldırıda araçta yolcu olarak bulunan 38 yaşındaki A.I. hafif yaralı olarak kendisini dışarı atarken, sürücü L.O. ise aracıyla Hastane Caddesi’ne çıkarak çarşı merkezi yönüne kaçtı.
Saldırganların bulunduğu diğer 2 araç da Küme Sokak üzerinden izlerini kaybettirdi. Saldırıda hafif şekilde yaralanan L.O. ise bir süre sonra yaya olarak olay yerine döndü. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Hafif şekilde yaralanan L.O. ve A.I., polis tarafından 50 metre uzaklıktaki Keşan Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürülerek, tedavi altına alındı.

L.O.’nun sol şakağını, A.I.’nın ise kolunu ve ayağını mermi sıyırdığı, sağlık durumlarının ise iyi olduğu bildirildi. Olay yerinde yapılan incelemede ise çok sayıda boş kovan bulundu. Bulunduğu yerden emniyet binası önüne çekilen 34 FBY 70 plakalı araçta da kurşun delikleri olduğu kaydedildi.
Saldırının alacak verecek meselesinden kaynaklandığı öne sürüldü. Polis kaçan 2 araç ve içerisinde bulunan şüphelilerin yakalanmaları için çalışma başlattı. Soruşturma sürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler