Kahramanmaraş'ta Karayolları Şefi ölü bulundu

Kahramanmaraş'ta, Karayolları 5'inci Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Kahramanmaraş 55'inci Şube Şefliği görevini yürüten 56 yaşındaki Ahmet Eskalen, yalnız olduğu evinde ölü bulundu.

Yayınlanma: 06.09.2016 - 18:39
Abone Ol google-news


Olay, akşam saatlerinde İsmetpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Karayolları 55'inci Şube Şefi Ahmet Eskalen, iddiaya göre, dün bağlı bulunduğu Mersin Karayolları 5'inci Bölge Müdürlüğü'nden 06 FA 9274 plakalı otomobiliyle Kahramanmaraş'a gece saatlerinde dönerek, daha önce ailesiyle oturduğu ancak kısa süre sonra taşınmasıyla kendisi için düzenlediği 4 katlı apartmanın en üst katındaki dairede uyudu.

AFAD İl Müdürlüğü'nde Şube Müdürü olarak çalışan Aysun Eskalen, otomobili büronun önünde park halinde bulunan eşi Ahmet Eskalen'e ulaşamayınca polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, çilingir yardımıyla girdiği dairede Eskalen'in cansız bedenini buldu. Vücudunda darp ve kesik izi bulunmayan Eskalen'in cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.
 
Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Ahmet Turgay İmamgiller de olay yerine gelerek görevlilerden bilgi aldı. Yakınlarını yasa boğan 2 çocuk babası Eskalen'in ölümüyle ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler