Mahkemeden bakanlığa: Fİ-YAPI ve Başkanı İnan'ın FETÖ ile ilgisi var mı?

Fi-Yapı'nın 'iflas erteleme 3. uzatımı' davasının 5. duruşmasında Mahkeme Heyeti Başkanı Bilgi Yılmaz, Fi-Yapı ile Yönetim Kurulu Başkanı Bilgi Yılmaz, 673 sayılı Kanun Hükmünde Kararname hükümlerince davacı şirket olan Fi- Yapı ile Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'ın FETÖ ile ilgisinin bulunup bulunmadığının sorulması ve bu konuda araştırma yapılması için Adalet ve İçişleri Bakanlığı'na celse a

Yayınlanma: 07.09.2016 - 17:38
Abone Ol google-news

Fi-Yapı'nın 'iflas erteleme 3. uzatımı' davasının görülmesine devam edildi.  Anadolu 4. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülen görülen davanın 5. duruşmasına bazı mağdurlar ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada Mahkeme Heyeti Başkanı Bilgi Yılmaz, 673 sayılı Kanun Hükmünde Kararname hükümlerince davacı şirket olan Fi- Yapı ile Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'ın FETÖ ile ilgisinin bulunup bulunmadığının sorulması ve bu konuda araştırma yapılması için Adalet ve İçişleri Bakanlığı'na celse arasında yazı yazıldığını belirtti. Duruşmada Başkan Yılmaz, "Son FETÖ meselesinden dolayı şirket ve yöneticileri hakkında re'sen bu konuda yazı yazdık. Henüz cevap gelmedi" dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Bu sırada duruşma salonda bulunan mağdurlardan biri "3 yıldan beri 50 bin lirayı ödeyemediler" diye tepki gösterdi. Mahkeme heyeti, Kanun Hükmünde Kararname hükümlerince yazılan yazıların cevaplarının beklenmesine ve dosyadaki diğer eksikliklerin giderilmesine karar vererek duruşmayı 18 Ocak 2017 tarihine erteledi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler