Mancini: 'Hatalı olan benim...'

Sivasspor - Galatasaray maçı sonrası teknik direktör Roberto Mancini, sorumluluğu üzerine aldı ve "Hatalar benim" dedi.

Yayınlanma: 12.04.2014 - 21:27
Abone Ol google-news

Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, 2-1'lik Sivasspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Mancini, "İlk 30 dakika kötü oynadık, sonra hatalar yaptık. Ne olduysa olsun bu skorun tüm sorumlusu benim. Hatalar bana ait. Gollerin pozisyon bulmanız durumunda gelmeniz gerekiyor. Yine tekrarlamak istiyorum tüm sorumluluğu ben üzerime alıyorum. Koray Günter genç bir oyuncu. Zor bir maça çıktı. İyi oynadı, ileride çok iyi bir savunmacı olacak" ifadelerini kullandı.

MUSLERA: 'KÖTÜ BİR DÖNEM GEÇİRİYORUZ'

Galatasaray'ın Urugaylı kalecisi Fernando Muslera Sivasspor yenilgisi sonrası konuştu.

İşte Muslera'nın sözleri;

'Sivasspor'u tebrik ediyorum çok iyi bir futbol sergilediler. Futbolcuda iyi ve kötü anılar vardır. Biz kötü bir dönemden geçiyoruz ama birlikteliğimizi korumalıyız. Taraftarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Zor deplasmanlar oynuyoruz. Biz de insanız ve Galatasaray'a hizmet ediyoruz ama futbolda kötü zamanlar olabilir. Taraftarlarımızın bizim de üzgün olduğumuzu bilmesini istiyorum.'

LOPEZ: 'HAKLI BİR GALİBİYET ALDIK'

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, Galatasaray karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Lopez, 2-1 kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Biz her zaman mağlup olduğumuz maçlarda karşı takımı üstünlüklerinden dolayı kutluyoruz. Bugün herkesin Sivasspor'u kutlaması gerekiyor çünkü gerçekten üstün oynayarak haklı bir galibiyet aldık" dedi.

Portekizli stoper Manuel da Costa ise takım olarak çok iyi oyun sergilediklerini belirterek, "İyi defans yaptık, ataklara iyi çıktık. Uzun bir dönem sıkıntılı süreç geçirdik, çok puan kaybettik ama bu hafta çok iyi çalıştık. Bu maçı kazanmayı kafamıza koymuştuk" diye konuştu.

Büyük takımlara karşı motivasyonlarının daha yüksek olduğunu dile getiren Manuel Da Costa, takım olarak güzel bir oyunla galip geldiklerini söyledi.

Sivasspor'un ilk golünü atan Aatif Chahechouhe ise büyük bir takımı yendikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.

Gol attığı için sevinçli olduğunu belirten Chahechouhe, ancak asıl önemli olanın takımın kazanması olduğunu söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler