İndiği otobüsün altında kaldı

Afyonkarhisar’da otobüsten indikten sonra yolun karşı tarafına geçmeye çalışan kadın, indiği otobüsün altındı. Talihsiz kadın, hastanede hayatını kaybetti.

Yayınlanma: 25.09.2016 - 13:03
Abone Ol google-news
<video:605461>


Kaza, kent merkezi Milli Birlik Caddesi üzerindeki Anıtpark dolmuş-otobüs durağı önünde meydana geldi. Bir aracın güvenlik kamerasına anbean yansıyan ve izleyenleri dehşete düşüren olayın şöyle olduğu görülüyor:

53 yaşında olduğu belirtilen Hatice Çelikbaş, dün sabah saatlerinde kent merkezine gelmek için yanındaki kızı ile birlikte M.C. yönetimindeki 03 BG 292 plakalı Çavuşbaş otobüsüne bindi. Otobüs Anıtpark durağına geldikten sonra yanında bulunan kızı ile araçtan inen Çelikbaş’ın kızı koşarak yolun karşısına geçerken, kendisi ise indiği otobüsün tam önüne geçerek, yolun araçlardan boşalmasını beklemeye başlıyor. Bu sırada Çelikbaş’ın bindiği otobüs bir anda hareket etmeye başlayarak, kadının üstüne gelmeye başlıyor. Çelikbaş, indiği otobüsün üzerine geldiğini görünce son bir hamle ile iki eliyle otobüse vurmaya başlıyor. Ancak kadını görmeyen otobüs şoförü M.C., kadını ezdiğinden habersiz bir şekilde yaklaşık 3 metre gittikten sonra çevredekilerin bağırmaları üzerine duruyor.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekibinin çağrıldığı aktarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin talihsiz kadını polis ve çevredekilerin de yardımı ile otobüsün altında çıkardıkları belirtildi.

Çelikbaş’ın ambulans ile Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldığı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği kaydedildi.

ŞOFÖR GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından otobüs şoförü M.C.’nin polis tarafından gözaltına alındığı ve karakola götürüldüğü bildirildi. M.C.’nin polisteki ilk ifadesinde yolcuları indirdikten sonra yolcu inip-binmediğini kontrol etmek için aynadan kapılara baktığını ve otobüsün önünde duran kadını fark etmediğini söylediği iddia edildi. M.C.’nin kaza yaptığının ise çevredekilerin bağırması ve kendisine el hareketi yapması sonucu farkına vardığı ve hemen otobüsü durdurduğunu söylediği öne sürüldü.

Kazanın ardından polis tarafından başlatılan geniş çaplı soruşturmanın sürdüğü bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler