Ebru Gündeş'ten Rıza Sarraf'tan boşanma kararıyla ilgili ilk açıklama

Şarkıcı Ebru Gündeş, boşanma kararı aldığını doğruladı. Gündeş, "Reza Bey gerekeni söylemiş kararım doğrudur." dedi. Zarrab, yaptığı açıklamada Gündeş'e sitem etmişti.

Yayınlanma: 25.09.2016 - 13:34
Abone Ol google-news

 


 Türkiye, magazin basınına bomba gibi düşen son dakika haberini konuşuyor. Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, 11 Şubat 2010'da aile arasında kıyılan nikahla evlendiği Rıza Sarraf'dan iddiaya göre uzun süredir boşanmak istiyordu, ancak eşinin karşı çıkması üzerine bu kararını hep erteledi. Çiftin avukatları Şeyda Yıldırım'ın da martta yalanladığı boşanma iddiası dün taraflarca doğruladı.

EBRU'DAN BOŞANMA KARARIYLA İLGİLİ İLK AÇIKLAMA

ABD'de tutuklu bulunan Rıza Zarrab'ın avukatı Volga Gökçe'nin Hürriyet'e aktardığı bilgiye göre, boşanma isteğini ilk olarak 13 Haziran'da Sarraf'a ileten Gündeş, avukatlarından süreci hızlandırmalarını istedi. Gündeş, önceki gün de boşanma vekaletnamesini Sarraf'a iletti. Ebru Gündeş de, gece Hürriyet'e boşanmayla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Rıza Bey gerekeni söylemiş kararım doğrudur."

SARRAF'DAN SİTEMLİ SÖZLER

Sarraf'ın boşanmayla ilgili imzalı açıklaması şöyle: "13 Haziran 2016 tarihinde Ebru Gündeş avukatı aracılığıyla tarafıma boşanmak istediğini iletmiş olup akabinde de süreci derhal sonlandırmak üzere yine avukatı aracılığıyla üzerimde baskı uygulamış ve son olarak da 23 Eylül 2016 tarihinde boşanma vekaletnamesini tarafıma göndermiş bulunmaktadır. İçerisinde bulunduğum bu sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı üzülerek kamuoyuna bildiririm."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler