Magandanın akıllara durgunluk veren ifadesi: "Herkes gibi ben de düğünde havaya ateş ediyordum."

Bursa'nın İnegöl ilçesinde düğünde havaya ateş açarak müzisyenlik yapan Talip Sevinç'i yaralanmasına neden olduğu öne sürülen 22 yaşındaki İbrahim D., gözaltına alındı. Sorgulaması yapılan maganda, "Silah bir anda elimden düştü ve ateş aldı. Pişmanım" dedi.

Yayınlanma: 26.09.2016 - 12:42
Abone Ol google-news
<video:605894>

 

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Küçük Yenice Mahallesi'nde dün gece yapılan sokak düğününde, İbrahim D.'nin iddiaya göre havaya ateş açması sonucu 51 yaşındaki Talip Sevinç göğsünden ve sağ parmağından yaralandı. Parçalanan parmağı kopan Sevinç, sevk edildiği Bursa Yüksek İhtisas Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olaydan sonra yakalana İbrahim D. jandarma tarafından gözaltına alındı. Sorgulaması yapılan İbrahim D. veridiği ifadesinde, "Herkes gibi ben de düğünde havaya ateş ediyordum. Ruhsatsız av tüfeğim yere düşünce olanlar oldu. Pişmanım, üzgünüm" dediği öğrenildi. Sorgulaması tamamlanan İbrahim D. "Adam yaralamak" suçundan adliyeye çıkartıldı.

GEÇEN HAFTADA BENZER OLAY YAŞANMIŞTI

İnegöl'ün Sarıpınar Mahallesinde geçtiğimiz hafta yine sokak düğündünde yaşanan olayda 17 yaşındaki U.B., babası Kadir B.'Ye ait av tüfeği ile havaya eteş etmek isterken saçmaların isabet ettiği Reşat Emul ile Birol Yandık'ın yaralanmasına neden olmuştu. Gözaltına alınan Ü.B. çıkartıldığı mahkemce tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler