Samsun'da 'yan bakma' kavgasında silahlar çekildi

Samsun'da yan bakma meselesinden çıkan kavgada birbirlerine tabanca ve av tüfeğiyle ateş ettikleri iddia edilen 25 yaşındaki Oğuz B., ikiz kardeşi Arif B., 33 yaşındaki Şükrü G. ile 22 yaşındaki Feyzi A. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yayınlanma: 26.09.2016 - 13:05
Abone Ol google-news

Olay, 3 gün önce İlkadım İlçesi 19 Mayıs Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Şükrü G., Oğuz B., ikiz kardeşi Arif B. ile birlikte bir lokantada çorba içerken, bu sırada karşı masada oturan Feyzi A. ile aralarında yan bakma meselesinden tartışma çıktı. Şüpheliler lokantanın dışına çıktıktan sonra tartışma kavgaya dönüştü. Şüphelilerden Oğuz B., otomobilden aldığı pompalı tüfekle, Feyzi A. da tabancayla birbirlerine ateş etti. Feyzi A.'nın tabancasından çıkan kurşunlardan birisi Şükrü G.'nin sol kolunu sıyırdı. Mermilerden birisi ise park halindeki bir otomobile isabet etti.

Şüpheliler daha sonra olay yerinden kaçtı. İhbarın ardından olay yerine gelen polis, 7 boş kovan, 1 fişek ve 4 kartuş ele geçirdi. Polis yaptığı soruşturmanın ardından 4 şüpheliyi 2 ruhsatsız tabanca ve 1 av tüfeğiyle yakalayıp gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında genel güvenliği tehlikeye düşürmek, mala zarar vermek ve yaralamaya teşebbüs etmek suçlarından haklarında işlem başlatıldığı bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler