Nikah şahitliğini Erdoğan yapmıştı... Hüseyin Avni Mutlu'nun oğlu THY'den kovuldu

15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturmada tutuklanan İstanbul eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun Türk Hava Yolları’nda (THY) uzman olarak görev yapan oğlu Hasan Tahsin Mutlu’nun da görevine son verildi. Hasan Tahsin Mutlu’nun nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı.

Yayınlanma: 28.09.2016 - 13:55
Abone Ol google-news

THY'den alınan bilgiye göre 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturmada tutuklanan Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun Türk Hava Yolları'nda (THY) uzman olarak görev yapan oğlu Hasan Tahsin Mutlu'nun da görevine son verildiği öğrenildi.

THY Personel Müdürlüğü tarafından Hasan Tahsin Mutlu'ya gönderilen işe son verme yazısında şöyle denildi:

“Çalışmalarınızdan verim alınamadığından ve hizmetinizden istifade edilemediğinden iş sözleşmeniz İcra Komitesi'nin 09.09.2016 gün ve 1592 sayılı kararı ile 4857 sayılı iş kanununun 17, 18 ve 19. maddelerine uygun olarak kıdem ve ihbar tazminatı ödenmek suretiyle feshedilmiştir"

NİKAH ŞAHİTLİĞİNİ ERDOĞAN YAPMIŞTI


THY'ye 4 yıl önce uzman kadrosuyla göreve başlayan Hasan Tahsin Mutlu'nun nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmıştı.



Mutlu, işe başladığı tarihte yaptığı bir açıklamada, “THY'ye iş ilanından başvurdum. İşe alım için gereken bütün aşamalardan geçtikten sonra göreve başladım. THY'de başlamamın babamın vali olması ile ilgisi yok" demişti.

Hüseyin Avni Mutlu 4 yıl görev yaptığı İstanbul Valiliğinden 2014 Eylül ayında Merkez Valiliğine atanmış ve 5 Ağustos 2016 günü ise FETÖ soruştuması kapsamında tutuklanmıştı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler