Bahçeli'den OHAL'e tam destek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MGK'nin OHAL'in uzatılmasına ilişkin kararına açık destek vererek "Olağanüstü halin 3 ay daha uzatılması ülkemiz için yararlıdır" dedi.

Yayınlanma: 29.09.2016 - 13:35
Abone Ol google-news

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Milli Güvenlik Kurulu'nun “OHAL’in uzatılmasına yönelik tavsiye kararın"na açık destek vererek "OHAL'in 3 ay daha uzatılması ülkemiz için yararlıdı" dedi.

"Yenikapı ruhuna bağlılığımız tartışılmazdır" diyen Bahçeli, MHP'nin hükümete 'tam destek' verdiğini belirterek "bugüne kadar 8 adet KHK çıkarılmıştır. Devletteki dip bucak temizliği devam etmektedir ki bunun kısa zamanda sonuçlanacağını beklemek iyimserliktir" dedi.

"CHP'NİN KHK'LARI ANAYASA MAHKEMESİ'NE TAŞIMASI CHP'NİN İŞİ BİZİ İLGİLENDİRMEZ"

CHP'nin KHK'ları Anayasa Mahkemesi'ne taşımasına ilişkin bir soru üzerine Bahçeli, "CHP'nin işi kendisinindir. Bizi ilgilendirmez. Faaliyetlerini deva ettirmesi en tabi hakkıdır" dedi.

"MİNİ ANAYASADA GÖRÜŞ BİRLİĞİNE VARILIRSA, 1 EKİM'DE MECLİS GÜNDEMİNE GELEBİLİR"

Mini anayasa uzlaşısına ilişkin bir soru üzerine ise Bahçeli, "Mini anayasa 7 maddede uzlaşı sağlanmıştır. 3-4 madde üzerinde liderler seviyesinde bir tercihe veya tedbire gerek kalınmıştır. Önümüzdeki günlerde bir liderler toplantısı yapılıp bu mini anayasa konusunda bir görüş birliğine varılırsa, 1 Ekim'de açılacak olan Meclis gündemine gelebilir. Genişleme ihtimali mümkün. Geçmişte 60 madde üzerinde mutabakata varılmıştır. Güncellemeler olursa 60 artı 7, olur 67" diye konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları söyle:

FETÖ ilk başta dinimizin arkasına sığınarak masum duyguları istismar etmiştir. FAETÖ anadolu'nun istilası amacıyla net temelli bir çetedir. 15 Temmuz'da yaşanan tam da budur. Darbe tehtidi geçmemiş bitmemiştir.

MOODYS'İN NOT İNDİRİMİ

Silahla başaramayanlar faiz, kur üzerinden çalışmaktadır. Derecelendirme kuruluşunun yaptıkları finans oligarşisinin yeni bir hamlesidir.

"DESTEĞİMİZ TAMDIR"

Yenikapı ruhuna bağlılığımız tarışılmazdır. Desteğimiz tamdır. Bugüne kadar 8 adet KHK çıkarılmıştır. Devletteki dip bucak temizliği devam etmektedir ki bunun kısa zamanda sonuçlanacağını beklemek iyimserliktir.

FETÖ'nün 15 Temmuz'dan sonraki bir amacı da mağdur kitlesini büyüterek soruşturmaların sekteye uğratılmasıdır. Asıl isimlerin deşifre edilmesi halinde diğer ayakların çorap söküğü gibi geleceğibni bilmek lazım


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler