Baklavacı Güllüoğlu'ndan sonra Seyidoğlu'na da 'FETÖ' operasyonu

Darbe girişiminin ardından başlayan soruşturma kapsamında dün düzenlenen operasyonda Seyidoğlu Baklavaları'nın yöneticisi Serdar Seyidoğlu gözaltına alındı. Aynı soruşturmalar kapsamında bir diğer ünlü baklavacı Faruk Güllü tutuklanmıştı.

Yayınlanma: 01.10.2016 - 10:02
Abone Ol google-news

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ'nün adliyelerdeki yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturmada mübaşir ve katiplerin aralarında bulunduğu 87 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Savcılığın talimatıyla harekete geçen Organize Şube ekipleri, 10 ilde operasyon başlattı.İstanbul, Bakırköy, Gaziosmanpaşa, Büyükçekmece adliyeleri ile Danıştay Genel Sekreterliği'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda adreste arama yapıldı.

BAKLAVACI SEYİDOĞLU DA GÖZALTINDA

Operasyon kapsamında 70 adliye çalışanı gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 12 kişi aranırken, 5 kişinin daha önce tutuklandığı ortaya çıktı. 

Habertürk'ün haberine göre, katip ve müşabirlerin 'imam'lığını, gözaltına alınan Seyidoğlu Baklavaları'nın yöneticisi olan Serdar Seyidoğlu ile İstanbul'da öğretmenlik yapan Y.Ş. ve D.K.'nın yaptığı öne sürüldü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler