Hapisten çıktıktan 20 gün sonra öldürüldü

Bursa'nın Gemlik ilçesi?nde, 20 gün önce cezaevinden çıkan 30 yaşındaki Zeki Çamlı, bir oto kiralama işyerine tabancayla ateş etti. Bunun üzerine iş yerinden çıkan ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin pompalı tüfekle ateş açması sonucu Zeki Çamlı göğsünden, yoldan geçen bir kadın da bacağından yaralandı. Hastaneye kaldırılan Zeki Çamlı yaşamını yitirirken, polis pompalı tüfekle ateş eden şüpheliyi arıyor.

Yayınlanma: 20.10.2016 - 16:17
Abone Ol google-news

 

Olay, Gemlik İlçesi Orhangazi Caddesi?nin sahile çıkış bölümünde meydana geldi. 20 gün önce cezaevinden çıktığı bildirilen Zeki Çamlı, iddiaya göre borç- alacak anlaşmazlığı yüzünden S.A.?ya ait oto kiralama işyerine tabancayla ateş etti. Saldırı üzerine işyerinden çıkan ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi de pompalı tüfekle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalarla Zeki Çamlı göğsünden, yoldan geçen adliyede görevli kadın memur S.S. de bacağından yaralandı. Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi?ne kaldırılan Zeki Çamlı yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Bacağından yaralanan S.S. ise tedavi altına alındı.

Olay yerine gelen polis çevrede önlem alarak soruşturmaya başladı. Pompalı tüfekle ateş ettikten sonra kaçan şüpheli aranıyor.
 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler