İzmir'de ikinci bomba paniği

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, kaldırıma bırakılan çanta, polisi alarma geçirdi. Fünye ile patlatılan çanta boş çıktı. Saat 10.30'da ise vapur iskelesi karşısı çarşı girişinde bir banka şubesinin önüne bırakılan paket panik yaşattı.

Yayınlanma: 21.10.2016 - 10:10
Abone Ol google-news

<video:619210>

Karşıyaka Girne Bulvarı'nda sabah saat 05.30 sıralarında bir bankanın önünde kaldırıma bırakılan şüpheli çantayı fark eden çevredekiler, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, caddeyi yaya ve araç trafiğine kapatıp, çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra bomba imha uzmanı çağırdı. Bomba imha robotu ve bomba imha uzmanı tarafından kontrollü şekilde fünye ile patlatılan para çantası boş çıktı.

Polis, çantanın sahibini belirlemek amacıyla çevredeki güvenlik kameraları incelemeye alındı.



İKİNCİ ŞÜPHELİ ÇANTA

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, bugün ikinci kez bomba paniği yaşandı. Saat 05.30'daki ilk şüpheli çanta paniğinin ardından bu kez saat 10.30'da vapur iskelesi karşısı çarşı girişinde bir banka şubesinin önüne bırakılan paket panik yaşattı. Yoldan geçen vatandaşlar kaldırıma bırakılmış bir paket görünce durumu yetkililere bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, caddeyi yaya ve araç trafiğine kapatıp, çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra bomba imha uzmanı çağırdı. Bomba imha uzmanı, korunaklı kıyafetini giydi. Kontrollü şekilde fünye ile patlatılan paket boş çıktı.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler