Uçaklara girmesi yasaklandı... Havalimanlarında para iadesi başladı

Piyasaya çıktıktan sonra çıkardıkları sorunlar nedeniyle uçaklara alınması yasaklanan Samsung Galaxy Note 7 telefonları için 4 büyük havalimanı’nda destek noktaları oluşturuldu, yardım masaları açıldı.

Yayınlanma: 26.10.2016 - 12:16
Abone Ol google-news

İstanbul’da Atatürk, Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanlarında bu günden itibaren bu telefonlara sahip olanlar için açılan yardım masalarındaki yetkililer, yapılan işlem için, “Samsung Galaxy Note 7 telefona sahip müşterimize iki seçenek sunuyoruz. Ya telefonu geriye alıp para iadesi yapıyoruz, ya da telefonu alıp yerine “ S7 edge” tipi telefon ve artı 600 lira veriyoruz. Her iki durumda da para müşteriye elden nakit olarak verilmiyor. Para müşterinin IBAN  hesabına 5 gün içinde yatırılıyor” dediler.

15 ÜLKEDE AYNI ANDA

Samsung’tan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Havayolu şirketleri tarafından alınan karar doğrultusunda, Galaxy Note7 cihazları kapalı olsa dahi uçaklara alınmamaktadır. Destek noktaları, ortaya çıkabilecek mağduriyeti gidermek amacıyla kuruldu. Samsung, bu destek noktalarını, Türkiye ile eş zamanlı olarak Güney Kore, Avustralya, ABD gibi uluslararası hava trafiği yoğun olan 15 ülkede açmıştır.

Destek noktalarına gelen kullanıcılar, Galaxy Note7 Değişim Programı dahilinde önceden duyurulan tüm haklara sahip olacaklar. Ayrıca, Samsung yetkilileri, kullanıcıların verilerini yeni telefonlara veya bir hafıza kartına aktarma konusunda yardımcı olacak.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler