Mancini gidiyor Lucescu geliyor

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray evinde Kasımpaşa'ya 4-0 yenilirken Lucescu ismi kulislerde konuşulmaya başladı.

Yayınlanma: 19.04.2014 - 23:28
Abone Ol google-news

Sezona Fatih Terim ile başlayan ve daha sonra Mancini'nin dümene geçtiği Galatasaray'da yeni sezonda teknik direktör değişikliği gündemde.

Geçtiğimiz yıllarda hem Galatasaray hem de Beşiktaş ile şampiyonluk ipini göğüsleyen hem de Shakhtar Donetsk'in başında muazzam bir başarı yakalayan Lucescu'nun Ukrayna'da yaşanan politik kararsızlıktan şikayetçi olduğu bilinirken Rumen çalıştırıcının Ünal Aysal ile el sıkıştığı ve gelecek sezon Galatasaray'ın başında olacağı iddia ediliyor.

LUCESCU AYRILIK SİNYALLERİ VERİYOR

Ukrayna ile Rusya arasındaki gerilim artarken Donetsk bölgesinde de Rusya yanlıların "Donetsk Halk Cumhuriyeti" adıyla  bağımsızlık ilanı vermesinin ardından açıklamarda bulunan Lucescu geçtiğimiz günlerde "Korktum demeyeceğim ama son dönemlerde Ukrayna'da yaşananlar beni çok şaşırttı. Gelecekte neler olur bilmiyorum. İşler daha zor hale gelebilir. Tüm hayatım boyu bir profesyonel oldum ve yine öyle olacağım. Ümüt ediyorum ki kontratımı tamamlayabilirim fakat durumlar belli değil" açıklamasıyla Shakhtar'dan kopacağının sinyallerini vermişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler