Patronu Erdoğan karşısında ağlayan Milliyet'ten çirkin başlık

Recep Tayyip Erdoğan'dan telefonda yediği fırça sonrası ağlayan Erdoğan Demirören'in gazetesi Milliyet, Can Dündar'ın 'fahri hemşehrilik nişanı' alması hakkında çirkin bir başlık attı.

Yayınlanma: 09.11.2016 - 12:42
Abone Ol google-news

Operasyonla susturulmak istenen Cumhuriyet gazetesinin eski Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, geçtiğimiz gün Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck ile görüşmüştü. Dündar dün de Paris Belediye Başkanı Anne Hidalgo tarafından belediye binasında düzenlenen törenle fahri hemşehrilik nişanı aldı.

MİLLİYET'TEN ÇİRKİN BAŞLIK

Türk basınının efsane ismi, 1 Şubat 1979'da uğradığı silahlı saldırı ile öldürülen Abdi İpekçi'nin gazetesi Milliyet, Can Dündar'ın aldığı fahri hemşehrilik nişanı çirkin bir başlıkla sayfalarına taşıdı. Gazetenin internet sitesi, Dündar haberini, "Paris, firari FETÖ'cüye kucak açtı!" başlığıyla verdi.

GAZETENİN SAHİBİ ERDOĞAN FIRÇALAYINCA AĞLAMIŞTI

Milliyet gazetesi, 2011 yılında AKP'ye yakın Demirören Grubu'na satılmıştı. Gazetenin sahibi Erdoğan Demirören'e ait bir ses kaydı, yolsuzluk ve rüşvet skandalının patlak vermesiyle internete sızdırılmıştı. Dönemin başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüşen Erdoğan Demirören'in, dönemin başbakanı Erdoğan tarafından fırçalanınca telefonda ağladığı ortaya çıkmıştı.

"NASIL GİRDİM BU İŞE" DEYİP AĞLAMIŞTI

23 Şubat 2013 tarihinde BDP heyetiyle Abdullah Öcalan arasında yapılan 'Çözüm Süreci'ne ilişkin görüşmelerin kayıtları, 28 Şubat 2013 tarihinde Milliyet gazetesinde yayınlanmıştı. Bu haber için gazetenin sahibi Erdoğan Demirören'i arayan Recep Tayyip Erdoğan, haberi yapanlar için "namussuzluk" ve "adi herif" diye çıkışmış, 78 yaşındaki Erdoğan Demirören de "Ne yapalım" diye sorduktan sonra, "Nasıl girdim bu işe ya, kim için" diyerek ağlamıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler