CHP'li 30 milletvekilinden Cumhuriyet'e destek ziyareti

CHP'li 30 milletvekili, operasyonla susturulmak istenen Cumhuriyet gazetesine destek ziyaretinde bulundu.

Yayınlanma: 16.11.2016 - 14:05
Abone Ol google-news
<video:631521>

CHP Grupbaşkanvekili Engin Altay ile Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın da aralarında bulunduğu 30 CHP milletvekili, Şişli'deki Cumhuriyet Gazetesi'ne dayanışma ve destek ziyareti gerçekleştirdi.

Milletvekilleri, Enis Berberoğlu, Can Dündar ve Erdem Gül'ün yargılandıkları "MİT TIR'larının görüntülerinin yayınlanması" davasının bugün görülen duruşmasının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'ndan saat 12.00 sıralarında Cumhuriyet Gazetesi'ne geldi.

Ziyarete, CHP'li Milletvekilleri, Sezgin Tanrıkulu, Engin Altay, İlhan Kesici, Gürsel Tekin, Seline Doğan, Barış Yarkadaş, Erdoğan Toprak Atilla Sertel, Veli Ağbaba, Muharrem İnce, Candan Yüceer, Ali Özcan, Sezgin Tanrıkulu, Hilmi Yarayıcı, Mehmet Tüm, Didem Engin, Cemal Okan Yüksel, Yaşar Tüzün, Erdin Bircan, Yıldız Biçer, Mahmut Tanal, Aykut Erdoğdu, Tuncay Özkan, Utku Çakırözer, Mazlum Nurlu, Tur Yıldız Biçer katıldı. Milletvekilleri, Cumhuriyet Vakfı Başkanı Orhan Erinç'in de aralarında olduğu bazı yazarlar ve gazetenin yazı işleri çalışanları ile görüştüler.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından çıkışta gazetenin bahçesinde bir araya gelen milletvekilleri 'Özgür basın susturulamaz' sloganı attı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler