Kartal'da miting var: ‘Teslim olmayacağız’ diyenler buluşuyor

Aralarında EMEP, Birleşik Haziran Hareketi ve CHP ve HDP'nin bulunduğu Demokrasi Koordinasyonu’nun düzenlediği “Teslim olmayacağız” mitingi Kartal’da bugün saat 14.00’te başlayacak. Antidemokratik uygulamalara ‘hayır’ diyen herkes mitinge davet edildi.

Yayınlanma: 20.11.2016 - 05:26
Abone Ol google-news

<video:632432>

Demokrasi Koordinasyonu’nun düzenleyeceği “Teslim olmayacağız” mitingi bugün saat 14.00’te Kartal Meydanı’nda düzenlenecek. Mitinge Emek ve Demokrasi Güçleri, çeşitli siyasi partiler, demokratik kitle örgütleri ve meslek odaları da katılıyor.

Katılımcıları arasında EMEP, Birleşik Haziran Hareketi, CHP VE HDP'nin bulunduğu Demokrasi Koordinasyonu’nun düzenleyeceği miting, Birleşik Haziran Hareketi’nin Saltanat’ın kaldırılışının yıldönümü vesilesiyle 1 Kasım günü “Saltanata Geçit Yok! Teslim Olmayacağız” başlığıyla yaptığı çağrının ardından süren girişimler sonucu oluşmaya başladı. Pek çok siyasi parti ve oluşumun, emek ve meslek örgütlerinin ve bağımsız halk inisiyatifinin desteğini açıklamaya devam ettiği miting, bugün saat 14.00’te Kartal’da yapılacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler