Güneş için umut

Fizyoterapist İbrahim Mayda, Güneş’in Türkiye’deki tedavisini üstlendi.

Yayınlanma: 29.11.2016 - 21:43
Abone Ol google-news

Güneş Erzurumluoğlu için başlatılan bağış kampanyası haberimizin yayımlanmasının hemen ardından kısa bir süre içinde yaklaşık 20 bin lira bağış toplandı. Fizyoterapist İbrahim Mayda, Erzurumluoğlu’nun Türkiye’deki tedavisini ücretsiz yapabileceğini belirterek “Güneş İsviçre’ye gidene tedaviye gidene kadar veya döndükten sonra Türkiye’deki tedavisini ücretsiz yapmak istiyorum. Güneş’in gelişim evresine bir katkıda ben sağlayabilirsem ne mutlu bana” dedi. Uzman Fizyoterapist İbrahim Mayda, haberimizin ardından gazetemizi aradı. Suruç patlamasında yaralanan çocuklara ulaşmak istediğini söyleyen İbrahim Mayda, “Bu çocuklar pırıl pırıldı. Onların insani duruşunu destekliyorum. Ortak paydada buluşuyoruz. Nerede zulüm varsa orda olmamız lazım. O çocukların içinde bomba patladığında içimden bir parça koptu. Şimdi Güneş’e yardım etme zamanı” diye konuştu.

‘Yapabileceğimize inanıyorum’

Birçok destek telefonu aldığını söyleyen Güneş Erzurumluoğlu, “Destek olan herkese teşekkür ederim. Ama toplanması gereken miktar çok yüksek, o yüzden daha fazla yardıma ihtiyaç var. ‘Damlaya damlaya göl olur’ atasözündeki gibi çok kişiden azar azar destek görürsek başarabiliriz. Yapabileceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Suruç katliamında ağır yaralanıp yüzde 98 engelli hale gelen 20 yaşındaki Güneş Erzurumluoğlu’nu devlet “terör mağduru gazi” olarak saymamıştı. Güneş’le ilgili haber Cumhuriyet’in dünkü sayısında yayımlanmıştı. Türkiye’deki yöntemlerin yetersiz kalması nedeniyle İsviçre’de tedavi olmak isteyen Erzurumluoğlu için başlatılan yardım kampanyasına da Kocaeli Valiliği izin vermemişti. Arkadaşları, tedavi için gerekli olan 900 bin lirayı bulmak için yurtdışında bir bağış kampanyası başlatmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler