Gökçek ile YSK Başkanı'nın arasından su sızmıyor

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Meclis’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 94. yılı dolayısıyla kutlamaları kabul etti. Törene katılanlar arasında olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile YSK Başkanı Sadi Güven'in yakınlığı ve şakalaşmaları dikkat çekti.

Yayınlanma: 23.04.2014 - 12:41
Abone Ol google-news

TBMM  Başkanı Cemil Çiçek, Meclis’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 94. yılı dolayısıyla kutlamaları kabul etti.  Çok fazla katılımın olmadığı kutlama törenlerine katılımcılar tören saatinden neredeyse 5 dakika önce geldi.

Gökçek ile YSK başkanışakalaştı

Törene katılanlar arasında olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile YSK Başkanı Sadi Güven çıkışta bir süre sohbet etti. Gökçek ile Güven’in samimi sohbetleri dikkat çekerken bir ara aralarında şakalaştıkları gözlendi.

Kutlamaları kabul törenine; Başbakan Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BDP’den Sırrı Sakık, BBP Lideri Mustafa Destici, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji Bakanı Taner Yıldız, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, TBMM Meclis Başkanvekilleri , TBMM İdare Amirleri, milletvekilleri, kuvvet komutanları, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, bürokratlar ve eski siyasiler katıldı.

Necdet Özel katılmadı

Törene Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’i, yurtdışında olması nedeniyle vekaleten Kara Kuvvetleri Komutanı Hulusi Akar temsil etti. Meclis’e Kuvvet Komutanları birlikte giriş yaptı.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, YSK Başkanı Sadi Güven, siyasi parti liderleri ve Kuvvet Komutanlarından daha erken tören alanına geldi.

Erdoğan polis çocukları ile sohbet etti

Başbakan Erdoğan törenden ayrılırken, Meclis’te görev yapan polislerin kızları ile sohbet etti.  Erdoğan, Çankaya Üniversitesinde basketbol oynayan 13 yaşındaki Aysude Tekin Yıldız ve 7 yaşındaki kardeşine satranç takımı hediye etti, fotoğraf çektirdi. Erdoğan kardeşlerle bir süre sohbet etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler