Gülben Ergen ile Erhan Çelik'in boşanma nedeni ortaya çıktı

Şarkıcı Gülben Ergen ile TRT Ana Haber Spikeri Erhan Çelik'in boşanma nedeni ortaya çıktı. İddiaya göre ayrılığa Gülben Ergen'in ilk eşi Mustafa Erdoğan'la sık görüşmesi neden oldu.

Yayınlanma: 04.12.2016 - 10:33
Abone Ol google-news

Şarkıcı Gülben Ergen ile TRT Ana Haber Spikeri Erhan Çelik'in boşanma nedeni ortaya çıktı. Eylül 2012'de evlenen çiftin izdivaçları, Erhan Çelik'in geçtiğimiz Eylül'de evi terk etmesiyle krize girdi. İddiaya göre ayrılığa Gülben Ergen'in eski eşi, aynı zamanda 3 çocuğunun babası Mustafa Erdoğan'ın sık sık görüşmesi neden oldu. Bu buluşmala herkesin gözü önünde İstinye ve Bebek'te yapılınca Erhan Çelik rahatsızlık duydu. Bunu eşi Ergen'e birçok kez söyledi. Ancak istediği yanıtı alamadı.

ERGEN'İN ESKİ EŞİ KRİZE NEDEN OLDU

Posta'dan Suna Akyıldız'ın haberine göre,TRT'deki görevi nedeniyle Ankara'da yaşayan Çelik, Eylül 2016'da Mahsun Kırmızıgül'ün çektiği, Gülben Ergen'in de oynadığı 'Vezir Parmağı' filminin setine Kapadokya'ya gitmeye karar verdi. Amacı; çekimler nedeniyle bir süredir görmediği eşi Ergen'e sürpriz yapmaktı. Film ekibinden sızan bilgilere göre; Erhan Çelik Kapadokya'ya giderken, Gülben Ergen'in ilk eşi Mustafa Erdoğan'dan olan oğulları; 9 yaşındaki Atlas ve 7 yaşındaki ikizleri Ares ile Güney'i de yanına aldı. Ergen eşini ve oğullarını karşısında görünce çok sevindi. Bunu duyan Mustafa Erdoğan, "Oğullarımı göreceğim" diyerek aniden Kapadokya'ya geldi. İşte bu durum ipleri kopardı. Erhan Çelik sinirlendi ve Ankara'ya döndü. Hemen ardından da boşanma kararı aldı. Gülben Ergen çok üzüldü. Araya biri erkek biri kadın iki aile dostunu soktu. Ancak Çelik kararından vazgeçmedi.

"ANNE BABALIĞIMIZI HERKESİN GÖZÜNE SOKARAK YAŞAMIYORUZ"

Erhan Çelik'e dün sosyal medyadaki bir takipçisi "Herhalde eski eşinizi mumla arıyorsunuz" diye yazdı. Daha önce evlenip boşanan, Kayra isimli bir oğlu olan Çelik, şu cevabı verdi: Oğlumun annesi değerlidir. Anne olarak hep yaşamımdadır. Mumla aramama gerek yok. Eski eşler olarak, anne-babalığımızı herkesin gözüne sokarak yaşamıyoruz.

Gülben Ergen'den eski eşine 'teşekkür'

Erhan Çelik'ten boşanmak üzere olduğu Gülben Ergen'e gönderme!

Seren Serengil'den Gülben Ergen'e: İbadeti paylaşarak sahtekarlık yapmakla saygı kazanılmıyor

'Yeni yıla bekar girmek istiyorum' 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler