Hastanede silahlı saldırı: 2 ölü, 2 yaralı

Elazığ'da Ümit Gürgüzel, hastanede doğum yapan eşi Tuba Gürgüzel ile ziyaretine gelen kayınvalidesi Zeynep Demir ve kayınbiraderi Faruk Demir'e kurşun yağdırdı. Zeynep Demir ve Faruk Demir yaşamını yitirdi. Yaralanan Tuba Gürgüzel ve Sedar Çiftçibaşı'nın tedavisi sürüyor.

Yayınlanma: 07.12.2016 - 08:20
Abone Ol google-news



Elazığ'da Harput Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Servisi'nde dün akşam Ümit Gürgüzel'in eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderine tabancayla ateş açtığı olayda, ağır yaralanan kayınbirader Faruk Demir'in de yaşamını yitirmesi ile ölü sayısı 2'ye çıktı.

Ümit Gürgüzel, hastanede doğum yapan eşi Tuba Gürgüzel ile ziyaretine gelen kayınvalidesi Zeynep Demir ve kayınbiraderi Faruk Demir'e kurşun yağdırmış, Olayda, Zeynep Demir yaşamını yitirmiş, Tuba Gürgüzel ile kardeşi Faruk Demir ve bu sırada koridorda bulunan  29 yaşındaki Sedar Çiftçibaşı  da yaralanmıştı.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Harput Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Servisi'nde meydana geldi. 47 yaşındaki Zeynep Demir, yanına oğlu 23 yaşındaki Faruk Demir'i de alarak, hastanede yeni doğum yapan kızı 22 yaşındaki Tuba Gürgüzel'i ziyarete gitti. 

Burada, Tuba Gürgüzel'in eşi Ümit Gürgüzel ile kayınvalidesi Zeynep Demir ve kayınbiraderi Faruk Demir arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gürgüzel, yanındaki silahını çekip eşi ile  Zeynep ve Faruk Demir'e ateş etti. 

Kurşunların isabet ettiği Zeynep Demir olay yerinde yaşamını yitirdi, yeni doğum yapan Tuba Gürgüzel ile kardeşi Faruk Demir ve bu sırada koridorda bulunan 29 yaşındaki Sedar Çiftçibaşı yaralandı.

Yaralılar, aynı hastanede tedaviye alınırken, hastane polisi Ümit Gürgüzel'i gözaltına aldı.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Zeynep Demir'in cesedi, morga kaldırıldı.

Ağır yaralılardan Faruk Demir de sabaha doğru tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Böylelikle hastane saldırısında yaşamını yitirinlerin sayısı 2'ye çıkarken, 2 yaralının tedavisi ise sürüyor.

Cinayet zanlısı adliyeye sevk edildi

Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Harput Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Servisi'nde kayınvalidesi Zeynep ve kayınbiraderi Faruk Demir'i öldüren, eşi Tuba Gürguzel ve hastane koridorundan geçen Sedar Çiftçibaşı'nın yaralanmasına yolaçtığı iddiasıyla gözaltına alınan Ümit Gürgüzel, Emniyetteki sorgusunun tamamlanmasının ardından bugün akşam saatlerinde adliyeye sevkedildi.

Cinayet zanlısı Gürgüzel, çelik yelek giydirilerek adliyenin arka kapısından, polisler arasında içeriye alındı. Gazetecilerin, "Neden vurdunuz?" yönündeki sorusuna zanlı Gürgüzel, "5 günlük çocuğumu öldürmek isteyenleri öldürdüm" diye yanıtladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler