Hamile kadına saldırıda yeni gelişme

1 çocuk annesi ve 4 aylık hamile Ebru Tireli'ye parkta spor yaparken saldıran kişi yakalandı. Ebru Tireli'nin eşi Akın Tireli: Bir saldırgan yüzünden hem eşimden hem de doğmamış çocuğumdan olabilirdim...Adalet önünde hakkımızı sonuna kadar arayacağız...

Yayınlanma: 09.12.2016 - 08:24
Abone Ol google-news

<video:642055>

Ergenekon Mahallesi’nde oturan 4 aylık hamile Ebru Tireli, dün saat 19.30 sıralarında evinin yakınında bulunan bir parka spor yapmaya gitti. Bu sırada, iddiaya göre kırmızı renkli bir otomobilden inerek yanına gelen ve “Bir daha burada yürüyüp, spor yapmayacaksın” diye bağıran bir erkek, ayağından çıkardığı ayakkabısıyla genç kadının suratına vurdu. Saldırgan, dengesini yitirince düşerek başını kaldırıma çarpan Tireli’ye yerdeyken tekme de attı.

Korkup, gözyaşları döken Tireli’nin çığlık atması üzerine saldırgan kaçtı. Tireli yaşadığı dehşet dakikalarını şöyle anlattı:

“Hamileyim, ne olur vurma’ diyerek yalvardım. Ne olduğunu anlamadım. Gözü dönmüş bir şekilde vurmaya devam etti. Yere düştüm, başımı kaldırıma vurdum, bu kez üzerime çıkıp, yüzüme vurmaya devam başladı. Hem küfür ediyor hem de vuruyordu. Bir an bebeğimi kaybettiğimi düşündüm. Sonra birden beni bırakıp kaçtı.”

Bakan Kaya'dan hamile kadına saldırıyla ilgili açıklama

Kendini toparlar toparlamaz eşini aradığını belirten Tireli, “Büyük bir şok içerisinde hastaneye geldik. Hemen kontrol altına alındım. Tek tesellimiz karnımdaki bebeğimizin iyi durumda olması. Hamile olduğum için o parkta sürekli spor yapıyorum, zaman zaman kızım ile birlikte de o parka gidiyoruz, böyle bir şeye hiç rastlamadım. Üzerimde kapüşonlu bir mont vardı. Montumun her yeri kapalıydı. Erkek veya kadın olduğumun bile ilk bakışta anlaşılması oldukça güçtü” diye konuştu.

Tireli’nin eşi Akın Tireli de eşine saldıran kişinin bir an önce yakalanarak en ağır cezaya çarptırılmasını istediğini söyledi. Akın Tireli, “Hamile bir kadına bu nasıl yapılabilir? Bir saldırgan yüzünden hem eşimden hem de doğmamış çocuğumdan olabilirdim. Bizim hiçbir kimse ile ne kavgamız nede bir husumetimiz var. Adalet önünde hakkımızı sonuna kadar arayacağız” dedi.

OLAYLA İLGİLİ 1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Manisa’nın Turgutlu İlçesi’nde, parkta spor yapan 4 aylık hamile Ebru Tireli’ye saldırıp ayakkabıyla dövdüğü öne sürülen bir kişi, polisin kurduğu özel ekip tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli, sorgulanmak üzere Emniyet’e götürüldü.

'Montumun her yeri kapalıydı demek zorunda kalmak kadınların yediği başka bir tekmedir!'

Bu da oldu... Parkta spor yapan hamile kadına tekme ve yumruklu saldırı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler