AKP'li eski bakan Doğan Yayın İlkeleri Kuruluna atandı

Doğan Yayın İlkeleri Kuruluna AKP'de devlet bakanı olarak görev yapmış, ilahiyatçı Prof. Mehmet Aydın, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan vekili Prof. Adem Sözüer ve Kadir Has Üniversitesi öğretim üyesi ve yazar Soli Özel yeni üyeler olarak atandı.

Yayınlanma: 09.12.2016 - 13:49
Abone Ol google-news



2012 yılında oluşturulan Doğan Yayın İlkeleri Kuruluna, AKP hükümetlerinde devlet bakanı olarak görev yapmış, ilahiyatçı Prof. Mehmet Aydın, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan vekili Prof. Adem Sözüer ve Kadir Has Üniversitesi öğretim üyesi ve yazar Soli Özel yeni üyeler olarak atandı.

Prof.Nevzat Yalçıntaş'ın vefatı ve Prof.Turgut Tarhanlı ile Prof.Yasemin İnceoğlu'nun ayrılmaları nedeni ile kurulun üç üyeliği boşalmıştı. Kurul Başkan Vekili Büyükelçi Volkan Vural, yaptığı açıklamada Prof.Yalçıntaş, Prof.Tarhanlı ve Prof.İnceoğlu'nun kurul çalışmalarına çok değerli katkılar yapmış olduklarını hatırlatmış,gönüllülük esasına dayanan bu çalışmaları için kendilerine şükran duyduklarını belirtmiş ve yeni atamaların kurul'a güç katacağına inandığını söylemiştir.

Yayın İlkeleri Kurulu'nun önümüzdeki günlerde Doğan Medyası yöneticilerinin de katılımı ile Doğan holding onursal Başkanı Aydın Doğan'ın başkanlığında toplanağı belirtildi.

ABANT PLATFORMU BAŞKANI OLARAK GÖREV YAPMIŞTI

Doğan Yayın İlkeleri Kuruluna AKP döneminde bakanlık da yapmış Prof. Mehmet Aydın'ın atanması dikkat çekti. Aydın, Gülen Cemaati'ne yakın Kültürlerarası Diyalog Platformu ve Abant Platformu Başkanı olarak da görev yapmıştı.


 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler