Başbakan Yıldırım: Büyükelçiyi kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un silahlı suikast sonucu öldürülmesinin ardından Başbakan Binali Yıldırım ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 19.12.2016 - 22:19
Abone Ol google-news

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, katıldığı bir sergide silahlı suikast sonucu öldürülmesine ilişkin Başbakan Binali Yıldırım açıklama yaptı. Başbakan Yıldırım, "Geçtiğimiz hafta Moskova'da yakından çalışma imkanı bulduğumuz bu değerli Büyükelçiyi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Bu alçak terör eyleminin faili ve arkasındaki karanlık çevreleri açığa kavuşturmak ve adalete teslim etmek için her türlü çaba gösterilmektedir" açıklamasında bulundu.

Savunma Bakanı Işık: Arkasında kim varsa ortaya çıkartılacak

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Rusya Federasyonu'nun Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un hayatını kaybettiği hain terör saldırısını en güçlü şekilde kınadığını belirterek, "??Bu hain saldırının arkasında her kim varsa ortaya çıkarılacaktır" ifadesini kullandı. Işık, ?Karlov'un yaşamını yitirdiği silahlı suikast sonucu öldürülmesi nedeniyle yayımladığı taziye mesajında, Karlov'un ailesine, Rusya devleti ve halkına başsağlığı dileklerini iletti.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler